vestel promega bilgisayarlarla beraber sizlere neler geldi??????

Kodla Büyü

gülin_26

Üye
arkadaşlar bizim vestel promega bilgisayarlar 2. el.
yani bu bilgisayarlar aslında başka okuldaymış ama orası kapanınca bilgisayarları bizim okula getirmişler. sizlere gelen bilgisayarların yanında hangi cd-ya da dvd- ler vardı.bana yazarmısınız tek tek. ona göre temin etmeye çalışıcam eski okuldan

vestel öğrenci imaj dvd
vestel öğretmen imaj dvd

şu ana kadar bu ikisinden başka bir cd ya da dvd ye ihtiyaç duymadım hocam.

bana gelen bilgisayarlarda:
bilgisayar sayısı kadar kitapçık
yine bilgisayar sayısı kadar xp işletim sistemi cd si
bir de bilgisayar cd si kadar install desktop...(isminin gerisini hatırlayamadım şimdi)... cd si
başka da hiçbirşey yok.. sizin cd ler üzerinde tam olarak ne yazıyor,acaba ben mi algılayamadım.

gülin_26' Alıntı:
bana gelen bilgisayarlarda:
bilgisayar sayısı kadar kitapçık
yine bilgisayar sayısı kadar xp işletim sistemi cd si
bir de bilgisayar cd si kadar install desktop...(isminin gerisini hatırlayamadım şimdi)... cd si
başka da hiçbirşey yok.. sizin cd ler üzerinde tam olarak ne yazıyor,acaba ben mi algılayamadım.

+ Bir adet öğrenci İmaj DVD
+ Bir adet öğretmen İmaj DVD

Üzerinde MEB Öğrenci İmaj DVD ve MEB Öğretmen İmaj DVD yazıyor hocam. Üst kısmı Krem rengi...

Forumda olması lazım biraz araştır istersen.

bana öyle birşey gelmedi hocam..araştırmadan bir sorayım dedim,foruma birşey araştırmaya giriyorum bir bakıyorum saatler olmuş ben bambaşka birşeye bakıyorum.forum gerçekten çok geniş ve faydalı.insan bir giirdi mi kendini kaybediyor.teşekürler ilgilerinize

Unutmandan hocam birde orjinal norton 2006 cdsi ve bilgisayar sayısı kadar cd k e y göndermeleri lazım...

Geri