Vestel tabletlerde arızalıların sayısını yazalım

Kodla Büyü
Etkileşimli tahtaların garanti işlemleri için takip yapmayı anlıyorum.

Ancak , öğrenci tabletlerinin servise gidiş - gelişini koordine etmek nasıl oluyor?

Öğrenci : hocam benim tablet bozuk

oturup inceleyecek miyiz , nesi var nesi yok diye. Hangi biriyle başa çıkılır ki?

Onları göndermesi , alması ayrı dert zaten.

Tableti kullanmayı bilen öğrencilerimiz , servise göndermeyi mi bilmiyorlar acaba?

evet aynen dediğiniz gibi oluyor. Akıllı tahta için vestel servisi sınıfı kullanan öğretmeni değil sizi ya da daha iyisi idareyi muhattap alıyor. Tabletler için öğrenciler sadece kullanıcı, sahip olarak görülmüyorlar, bu nedenle işler sizin bizim gibi fahri vestel servis elmantörleri olan formatör pardon BETE rehber öğretmenlerine kalıyor.

İşlerin bize kalmasının bir dayanağı var mıdır? Bildiğim kadarıyla yoktur.

okullara verilen Vestel tabletlerin hepsinin özellikleri aynı mı?
aynı ise bir hocamızdan rica etsem özelliklerini buraya yazabilir mi?

200 tablet geldi 80-90 tanesi bozuldu. bi kısmını tamir ettiler bi kısmını yenilediler.yeni gelenler de tekrar arza yapıyo. günlük ortalama 6-7 tane arza geliyo

300 tabletten en az yarısı arıza yaptı değiştirildi. Tam sayı için gelecek hafta öğrencileri dolaşıp sayıları alacağım tekrar yazarım

mustafayilmaz28' Alıntı:
okullara verilen Vestel tabletlerin hepsinin özellikleri aynı mı?
aynı ise bir hocamızdan rica etsem özelliklerini buraya yazabilir mi?

Ayrıntılı Özellikleri ise:
İşlemci: 1GHZ
Dual Core Arm Cortex A9
İşletim Sistemi: Android 4.0 ICS
Bellek: 1 GB LBDDR2 iki kanallı bellek - 32 Gb dahili bellek
Ekran: 1280×800 16:10LED TFT Geniş görüş teknolojisine sahip ekran
Ses:2×1 W hoparlör
Dokunmatik Ekran: Kapasitif Dokunmatik Ekran ( Multitouch 10)
Portlar: Güç adaptörü – Micro SD kart Okuyucu – Mni HDMI – 3,5 mm Kulaklı Girişi – Micro USB – Harici Mikrofon
GPS ve Kablosuz özellikler: 2.4 GHZ ve 5 GHZ Dual Band 802. 11 a/b/g/n Kablosuz bağlantıbirimi - Bluetooth 4.0 +EDR – GPS
Sensörler:Yer çekimi sensörü G-Sensör – Ortam ışığı algılayıcı- Jireskop – Pusula sensörü
Boyutlar: Genişlik:265x Derinlik:179xyükseklin:12
Pil:Lion Polimer şarz edilebilir Pil

http://www.btnotlari.net/2013-model-fat ... abletleri/

http://www.eba-meb.com/vestel-ogrenci-t ... ellikleri/

400 tablet geldi. 330 civarı dağıttık. Gerisi yedek. Değiştirilen tablet sayısı 150 civarı. Arızanın haddi hesabı yok.:((

Geçen cuma değişimle gelen 38 tableti dağıttım. Bugün 8 tanesi geri geldi. 4 de bir önceki partiden... Şu hastenelrde hasta için etiket basan makinelerden alsam bitane fena olmaz aslında . Öğrenci noyu yazarım tablet no falan filan çıktı alır yapıştırırım etiketi. Bi de taşeronla anlaştım mı tamamdır.
Sıyırdım anlayacağınız...
Saygılar.

Geri