Siz hangi ülkede yaşadağınızı sanıyorsunuz, paylaşmayacaksın hocam
Bu ülke insanı öyle insanlar ki, uğraşılmaz. Velisi ayrı dert, delisi ayrı dert. Hak hukuk kimsenin umrunda değil, adam gördüğü yasadan korkmuyor ki Allahın yasalarından kul hakkından korksun, bu ülke kim ne götürürse, ne yutturursam ülkesi, bu ülke dürüstler için cehennem olan bir ülke. O kadar doluyum ki ne yazsam az kalır, neresinden tutsanız elinizde kalır.
Okulda öğrenciye karışamazsın, uğraşırsın iyi olsunlar istersin baskı derler, ödev versen suç olur, vermesen ilgisiz olursun.
Yola araba koymazsın yasak levhası var diye, ara sokakta yasak olmadığını düşündüğün levhasız yere koyarsın gelir polis ceza keser, ana yola koyana keseyim der binbir türlü hakaret yer, garibim ceza kesmeden gider
Apartmanda oturuyorum, merkezi sistem doğalgaz, yarısı aidar vermez, 3 te biri doğalgaz parası vermez, her ay gaz kesilme tehlikesi adamların umrunda olmaz, ne olsa eşşek gibi ödeyenler var
Heryer adam kayırmaca olmuş, amirler memurları kölesi gibi görür, daha üst amirler insan yerine koymaz, sanki bir nevi ilahlık taslarlar
Güya dindarız değil mi, her türlü gıybet bizde, hertürlü yalan bizde, her türlü adam kazıklama bizde
İyi esnafız değil mi, artık birisi bana iyiyim dedi mi tirtir titriyorum acaba ne zarar gelecek diye, çünkü biz herşeyi kullanırız
O kadar doldum ki bu ülkede, ne hale geldik biz, ama çaresini buldum şükür, deli olacaksın, manyak olacaksın, herkesle kavga edeceksin, en ufak bir laf söyletmeyeceksin ki korkuyorlar o zaman da kimse uğraşamıyor, herkese tavsiye ederim