dosyayı indirdikten sonra yapacağınız işlemleri de tarif edeyim hocam.. çok basit zaten..6fatma8' Alıntı:indiriyorum hocam dosyayı deneyim bakalım olacakmı ultrasorf var hocam ordan girebiliyorum siteye
hocam olmadı yapamadım malesef snax işletim sistemi ile başlıyor ancak hep komutlar geliyor ve ben hiç birşey anlamadım p komutlardanfatihinfedaisi' Alıntı:inanıyorum ben size, yaparsınız..
6fatma8' Alıntı:hocam olmadı yapamadım malesef snax işletim sistemi ile başlıyor ancak hep komutlar geliyor ve ben hiç birşey anlamadım p komutlardanfatihinfedaisi' Alıntı:inanıyorum ben size, yaparsınız..
gelmedi hocam siyah bir ekran geliyor ve komutlar geliyor peşi sıra bitmek bilmeyen çalıştır komutuna yazıyoruz ya onun gibifatihinfedaisi' Alıntı:6fatma8' Alıntı:hocam olmadı yapamadım malesef snax işletim sistemi ile başlıyor ancak hep komutlar geliyor ve ben hiç birşey anlamadım p komutlardanfatihinfedaisi' Alıntı:inanıyorum ben size, yaparsınız..
bu ekran gelmedi mi hocam ?? bir de farklı bilgisayara takıp dener misiniz ?? ama lütfen o bilgilerden vazgeçmeyin, sonuna kadar mücadele edin..