web içerik geliştirme kursu 19.07.2010-31.07.2010 mersin

Kodla Büyü

md4483

Seçkin Üye
Seçkin Üye
başvuran varmı arkadaşlar ilgili birim onylamış benimkini sizinkilerde durum nedir

Bendede ilgili birim onaylamış arkadaşlar. Ama son onaya henüz belli olmadı . İlk kursum olacak ....

çok şanslısınız bizim ordaki bu kursumuz daha geçen hafta bitti hem çok yararlı oldu hem çok eğlenceli bir tatil gibiydi :D

4 onay oldu 5. onay olacakmı bilmiyorum. Sizce olurmu 132 kişi başvurmuş 60 kişi alınacakmış.

Benim 5. de onaylanmış arkadaşlar. Kesin çıktı heralde okuluma yazı gelecek demi?
Yaz olduğu için okulda da değilim.

arkadaşlar bu kurslara giderken yanımızda neler götürelim ne tavsiye edersiniz ,özellikle daha önce kurslara giden deneyimli arkadaşlar.

Mebbis --> Personel İşlemleri --> Başvuru işlemleri --> Hizmetiçi Eğitim Modülü --> Faaliyet Başvuru --> Faaliyet Türü Yeri Ayı gibi bilgileri doldurarak listeletiyor, uygun olanına ve beğendiğine başvuruyorsun..

tarolikpak' Alıntı:
Mebbis --> Personel İşlemleri --> Başvuru işlemleri --> Hizmetiçi Eğitim Modülü --> Faaliyet Başvuru --> Faaliyet Türü Yeri Ayı gibi bilgileri doldurarak listeletiyor, uygun olanına ve beğendiğine başvuruyorsun..
teşekkürler. hiç düşünememiştim hizmetiçi. 3 başvuru yaptım.

BBNET
Geri