web sayfası güncelleme sorunu

Kodla Büyü

duygusuz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar portable cute ftpyle mebe ait alandaki sitemizi güncelliyorum.ancak siteyi açtığımda eklediklerim gelmio.ftp dekini açıyorum.güncellenmiş .ama nerden yüklenio bu anlamadım.şu an önümdeki bilgisayar bi tekme koyup savurmak gelio içimden
ne kadar yanlış bi meslek seçmişim.bu kadar allaha emanet bi düzenin tantanası bitmio maalesef.

neden olabilir kimsenin fikri yok mu .kontrol ettim index felam tek ftp de .başka kimse güncelleme sorunu yaşamıo mu

Olması lazım. Dosyalarınız isteğiniz dışında değişiyorsa ftp şifrenizi kaptırmışsınızdır.

hocam alanda bir kaç refresh yapmak gerekiyor değişiklik yapınca.yoksa sanki eskisi var gibi oluyor.ben hep öyle yapıyordum düzeliyordu.

yaw arkadaşlar açılan sitelerin temp int files ta tutulduğunu ve sonraki açılışlarda oradan açıldığını hiçmi duymadınız
bikaç refresh F5

wertyu6' Alıntı:
yaw arkadaşlar açılan sitelerin temp int files ta tutulduğunu ve sonraki açılışlarda oradan açıldığını hiçmi duymadınız
bikaç refresh F5

yooo biliyoruz da sen olayı anlamamışsın.silip silip yeniden yükledim.tekrar tekrar denedim.siteyi yeniden yükledim.enson gene aynıydı.temp bu defa sarıldı galiba indexime bırakmadı.hiç bu kadar inatçı olmamıştı :puhaha: :puhaha:

duygusuz' Alıntı:
wertyu6' Alıntı:
bikaç refresh F5

yooo biliyoruz da sen olayı anlamamışsın.silip silip yeniden yükledim.tekrar tekrar denedim.siteyi yeniden yükledim.enson gene aynıydı.temp bu defa sarıldı galiba indexime bırakmadı.hiç bu kadar inatçı olmamıştı :puhaha: :puhaha:

ya kardeşim sen ftp den siliyorum diyosun bilgisayarın tempinden bahsediyorrum

iyi de yeniden başlattığımda , kapatıp açtığımda da aynısı oldu diyorum.peki dediğin gibiyse niye kaç zamandır site güncelliyorum ilk defa böyle takılıo onu açıklarmısın

o sorun bende de oluyor. tarayıcıyı kapatıp CCleaner ile 10 saniyelik bi temizlik yapıyorum o zaman güncelleniyor. tarayıcının geçici dosyaları hatırlamasından kaynaklanıyor problem..

aynı temizliği usb disk security ile de yapabilirsiniz.onu denedikten sonra problem çözüldü.

BBNET
Geri