commodore Site Gezgini Mesajlar 96 7 Mart 2014 #31 twetyynet' Alıntı: Öğretmenlerden talep gelmediği için bende kaldırmadım. Genişletmek için tıkla ... hocam kurumlara gelen öğretmen talebi değil, emr-i rica dır
twetyynet' Alıntı: Öğretmenlerden talep gelmediği için bende kaldırmadım. Genişletmek için tıkla ... hocam kurumlara gelen öğretmen talebi değil, emr-i rica dır
klebsiella Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,144 7 Mart 2014 #32 Bize böyle bir yazı geldiğini hatırlayamadım ben yarın soralım bakalım.
klebsiella Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,144 12 Mart 2014 #33 klebsiella' Alıntı: Bize böyle bir yazı geldiğini hatırlayamadım ben yarın soralım bakalım. Genişletmek için tıkla ... Müdürle oturup konuştuk herhangi bir karara varamadık Anlamadıgım bir nokta var herkes kaldırıyor mu şimdi fotoğrafları?
klebsiella' Alıntı: Bize böyle bir yazı geldiğini hatırlayamadım ben yarın soralım bakalım. Genişletmek için tıkla ... Müdürle oturup konuştuk herhangi bir karara varamadık Anlamadıgım bir nokta var herkes kaldırıyor mu şimdi fotoğrafları?
Dağcı Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 411 12 Mart 2014 #34 hallederiz kadir yada kişisel veri ... bahane çok