Web sitesinde index açılmıyor.

Kodla Büyü

atungad

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar

okul adresinde index sayfası değilde; frame içinde ki anasayfa.html geliyor.
Bu sorun hakkında bilgisi olan yardım ederse sevinirim.

Çözümü:
index.html yi index.htm yapıp anasayfa.html nin adını değiştirin sorun çözülecektir

daha sonra başka arkadaşlara yardımcı olsun.

enteresan index.htm diye bi dosya atıp deneyin belki işe yarar belki sunucuda index.html tanımlanmamıştır htm deneyin
ben sürekli iframe kullanıyorum böyle bi sıkıntı yok
ana sayfanın adınıda ana.html diye değiştirin muhtemelen sunucuda açılacak sayfa anasayfa.html eklenmiştir
ana sayfanın adını değiştirirseniz durum düzelir bence

derdinizi kendime dert bildim dostlarım :D
denedim aynen dediğim gibi
index.html yi index.htm yapıp anasayfa.html nin adını değiştirin sorun çözülecektir

aynı sorunla karşılaştım bende. söylenenleri uygulayınca değişen birşey olmadı. bende index i anasayfa yı sildim. ondan sonra anasayfanın adını değiştirdim. alakasız birşey yaptım. index i de index.html yaptım. tekrar yükledim ve sorunum düzeldi. alanda index olmadan da anasayfa.htm - html direk çalışıyor. sanırım bir çakışma söz konusu. ü yüzden anasayfa.html - htm dosyasının adını değiştirin yeterli olacaktır. bir kaç denemeden sonra problem hallolacak ;)

bir sorun var şöyle:Bir okulun(bizim değil) tüm web dosyalarını sildim.Silmeden önceden bu okulun web sayfası iletişim.html ile açılıyor yani index gelmiyor.
Ben de tüm ne var ne yok sildim.Şablonla hazırladığım yeni sitenin dosyalarını bu alana sıfırdan yükledim.
Veee benim yüklediğim site yine benim sayfamdaki iletişim.html ile açılıyor yani index.html ile açılmıyor neden

BBNET
Geri