Web Tabanlı İçerik Geliştirme (II. Kademe) Kursu

Kodla Büyü

suckan10

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Rize Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve ASO - ÇAYELİ / RİZE
02/05/2011 - 13/05/2011 tarihleri arası Kurs 13/04/2011 Resen Alındı

Arkadaşlar Yalova'daki 1.eğitime katılmıştık. İkincisinede resen almışlar.
Özellikle bursa - istanbul - izmit civarından arkadaşlar nasıl gitmeyi düşünüyorsunuz haberleşelim.

:( sanırım 1. kursu beraber aldığımız 40 arkadaştan bu seminerin 2. sine katılma niyetleri yok ya da BBNET kullanıcıları değiller.

bende katılacağım bu kursa.Çayeline ulaşım hakkında bilgisi olan var mı? Sanırım otobüs seferleri Rizeye kadarmış.
Çayeli hizmetiçi eğitim enstitüsüyle ilgili paylaşımda bulunacak arkadaşlar olursa da çok sevinirim:)

arkadaşlar bu kursun 1. sine katılınca 2. sine resen alınıyorsun.

bu adı geçen seminer için bana 17 nisanda yazısı geldi. yalovadan katılıcam. arkadaş çıkmadı heralde uçakla giderim.
yoksa 4,5 kişi arabayla geze geze gidebilirdik.

1.sine katılan arkadaşlara sorabilir miyim.Ben bu kursa ankaradan merkezdekine geçen yıl çok kereler başvurdum ama hep ilden geri çevrildi,modüldden başvurmuştum.Siz nasıl başvurdunuz ve kabul edildiniz arkadaşlar.Bu arada ben formatör olmadım.

Rize Çayeli Web tabanlı 2 için 10 gün önce okuluma yazı geldi. İstanbul'dan Otobüsle gelip Uçakla döneceğim. Biletleri 10 gün önce almıştım :P

chivilary' Alıntı:
Rize Çayeli Web tabanlı 2 için 10 gün önce okuluma yazı geldi. İstanbul'dan Otobüsle gelip Uçakla döneceğim. Biletleri 10 gün önce almıştım :P

rizeye otobüsle gidilir mi? oysa bu mesajı ben 10 gün önce bırakmıştım. ayrıca en sona eklediğin ifadeni silmeni tavsiye ederim.

RoboTek' Alıntı:
işin komik yanı bilgisayar öğretmeni değilim ama sistem beni aldı.İlgili birim onayına 2 GÜN KALDI AMANİİNNN
Arkadaşlar forumda hiç mayıs 23 erzurum aziziye yok mu gerçekten?
hocam bu kursun birincisini mersinde aldık ve ikincisine de resen 23 mayısta erzurumda katılacaksınız dediler. Bizi resen alırlarsa size kontenjan kalırmı

BBNET
Geri