Web Tabanlı İçerik Geliştirme Kursu (21/06 - 02/07 Erzurum )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan brkhn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

brkhn

Site Gezgini
Bu kursun içeriği hakkında bilgi alabilir miyim ?
Birde yollukları ne kadar süre içerisinde verirler. ! Ağustos itibari ile asker olacağım için :?
Daha önce giden arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlar ise sevinirim. Gelecek arkadaşlar ile Ankaradan uçak ile gidebiliriz.

CS4 Photoshop ve illustratörü kullanarak yanınızda gelecek diğer braşın dersiyle ilgili bir materyal hazırlamanız isteniyor, bu kursun ikincisinde de hazırladığınz materyali flash ta animasyona çevireceksiniz. ben birincisine katıldım ikincisi resenmiş ama ben ikincisine katılmak istemiyorum, rapor falan mı almak gerekiyor neden resen çağırıyorlar??

Ayrıca yollukları da kursun bitiminde hemen elden veriyorlar,aslında çok zevkli oluyor yeni arkadaşlar, yeni yerler, yeni deneyimler güzel bir kurs.

bende ikincisine katılmamak istiyorum nasıl olacak gitmeyen arkadaş varsa beni bilgilendirebilir mi? :)

hocam kursa katılmak istemiyorsanız rapor almanız yada bir mazeret göstermeniz gerekiyor. bu arada ben bu 21/06 daki Erzurum kursuna başvırmuştum bugün baktım onaylanmış, daha öncede katılmıştım bu kursa hava değişimi olsun gezelim görelim gezerkende biraz çalışalım :)

Ben erzrumda çalışmıştım :) gezilecek yerlerini gezdim sayılır :) gitmek sorun degilde askerlik öncesi burda ev işleri felan derken baya yogun olacak :S o yüzden sordum.
Kursta görüşürüz hocam o zaman bol caglı günler olacak :))

brkhn' Alıntı:
Ben erzrumda çalışmıştım :) gezilecek yerlerini gezdim sayılır :) gitmek sorun degilde askerlik öncesi burda ev işleri felan derken baya yogun olacak :S o yüzden sordum.
Kursta görüşürüz hocam o zaman bol caglı günler olacak :))
hocam askerlik öncesi tabi sıkıntılı olur geri bende tayin isteyecem o çıkarsa bakalım işler karışacak, grşz hocam...

keyloger' Alıntı:
hocam kursa katılmak istemiyorsanız rapor almanız yada bir mazeret göstermeniz gerekiyor. bu arada ben bu 21/06 daki Erzurum kursuna başvırmuştum bugün baktım onaylanmış, daha öncede katılmıştım bu kursa hava değişimi olsun gezelim görelim gezerkende biraz çalışalım :)

hocam aldığım raporu okula mı veriyorum yoksa hizmetiçi eğitime mi gönderiyorum, işler nasıl oluyor? kurs yazın, okuldakilerde bilmiyor hani daha önceden gitmeyen bir arkadaşım var mı nasıl bir yol izledi de gitmedi?

hocam kesin bir bilgim yok, bence kurumuna vermen mantıklı ama sen bence ilgili hizmet içi merkezini ara sor daha doğru bilgi edinmiş olursun...

hakanotuken' Alıntı:
banada bu kurs çıktı keyloger hocam
hocam bizde yerköyde iki arkadaşız bu kursa katılacak, gecen yılda yalovada ve aksarayda katılmıştık bu yıl başvurduk yine cıktı :)

BBNET
Geri