Web Yayın Ekibi Toplantı Tutanağı

Kodla Büyü
teşekkürler makbule geçti.

bilerzen hocam ben yeni oluşturucam bişey olmaz sizde yeni yapın ;)

yııllarca hazırladık. kimse okumuyor.

okurlarsa da şurayı değiştirin. okula laf gelmesin falan deniyor.

aslında web ekibi toplatı tutanakları il ilçe eğitici formatörlere teslim edilse de ..

orttaya bir sonuç raporu çıkarılsa bunu ilçe millieğitim yada ilmilli eğitim müdürü bizzat okusaa..

NASIL OLUR??

eğiticilerin fikirleri önemli...

WEB Hizmetleri .rar dosyasını eklemişya bi arkdş.. orada yazıor...

Arkadaşlar bence kimse bakmıyor diyip hazırlamamazlık yapmayın bize gelen müfettiş bunu sorumluluğu paylaşmak olarak düşün dedi. O ekipte kimin ne görevi varsa yazılmalı ve herkes taşın altına elini koymalı bence.

viper8' Alıntı:
Arkadaşlar bence kimse bakmıyor diyip hazırlamamazlık yapmayın bize gelen müfettiş bunu sorumluluğu paylaşmak olarak düşün dedi. O ekipte kimin ne görevi varsa yazılmalı ve herkes taşın altına elini koymalı bence.

aynen hocam ben kurdum resmi olarak dosyasıda var formatörlük dosyası ile birlikte niye tek fırça yiyelim demi :D herkes fırça yesin... :+1: :puhaha:

aysegul86' Alıntı:
1577 sayılı resmi yazıyı bulamadım bu durumda bunu tutanakta belirtmek ne kadar doğru olur acaba?
Aynı soruyu geçen yıllarda ben de forumda sormuştum yanıt gelmedi ama bu tutanağı ilk kez yazıp paylaşan arkadaşla tanışma imkanımız oldu. Olcay hocaydı sanırsam. O yazının Çankırı İl MEM tarafından yazılan ilgi yazısı olduğunu, genel bir yazı olmadığını, her toplantı tutanağında kullanılmasının yanlış olacağını söyledi.
Kullanmamak doğru olur hocam.

tdemirparmak' Alıntı:
aysegul86' Alıntı:
1577 sayılı resmi yazıyı bulamadım bu durumda bunu tutanakta belirtmek ne kadar doğru olur acaba?
Aynı soruyu geçen yıllarda ben de forumda sormuştum yanıt gelmedi ama bu tutanağı ilk kez yazıp paylaşan arkadaşla tanışma imkanımız oldu. Olcay hocaydı sanırsam. O yazının Çankırı İl MEM tarafından yazılan ilgi yazısı olduğunu, genel bir yazı olmadığını, her toplantı tutanağında kullanılmasının yanlış olacağını söyledi.
Kullanmamak doğru olur hocam.

:+1:

fatih22222' Alıntı:
viper8' Alıntı:

aynen hocam ben kurdum resmi olarak dosyasıda var formatörlük dosyası ile birlikte niye tek fırça yiyelim demi :D herkes fırça yesin... :+1: :puhaha:

Hocam ne diyeyim akşam akşam güldürdün beni :roll:

Geri