istanbul38' Alıntı:milli eğitim müdürü hüseyin çelik deil ki !!
viper8' Alıntı:Arkadaşlar bence kimse bakmıyor diyip hazırlamamazlık yapmayın bize gelen müfettiş bunu sorumluluğu paylaşmak olarak düşün dedi. O ekipte kimin ne görevi varsa yazılmalı ve herkes taşın altına elini koymalı bence.
Aynı soruyu geçen yıllarda ben de forumda sormuştum yanıt gelmedi ama bu tutanağı ilk kez yazıp paylaşan arkadaşla tanışma imkanımız oldu. Olcay hocaydı sanırsam. O yazının Çankırı İl MEM tarafından yazılan ilgi yazısı olduğunu, genel bir yazı olmadığını, her toplantı tutanağında kullanılmasının yanlış olacağını söyledi.aysegul86' Alıntı:1577 sayılı resmi yazıyı bulamadım bu durumda bunu tutanakta belirtmek ne kadar doğru olur acaba?
tdemirparmak' Alıntı:Aynı soruyu geçen yıllarda ben de forumda sormuştum yanıt gelmedi ama bu tutanağı ilk kez yazıp paylaşan arkadaşla tanışma imkanımız oldu. Olcay hocaydı sanırsam. O yazının Çankırı İl MEM tarafından yazılan ilgi yazısı olduğunu, genel bir yazı olmadığını, her toplantı tutanağında kullanılmasının yanlış olacağını söyledi.aysegul86' Alıntı:1577 sayılı resmi yazıyı bulamadım bu durumda bunu tutanakta belirtmek ne kadar doğru olur acaba?
Kullanmamak doğru olur hocam.
fatih22222' Alıntı:viper8' Alıntı:Arkadaşlar bence kimse bakmıyor diyip hazırlamamazlık yapmayın bize gelen müfettiş bunu sorumluluğu paylaşmak olarak düşün dedi. O ekipte kimin ne görevi varsa yazılmalı ve herkes taşın altına elini koymalı bence.
aynen hocam ben kurdum resmi olarak dosyasıda var formatörlük dosyası ile birlikte niye tek fırça yiyelim demi herkes fırça yesin... :+1: uhaha: