mgkmgk Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 430 9 Ekim 2009 #1 Arkdaşlar bilgisayarıma win 7 yükledim, okullara gelen Türkçe Adobe yazılımlarını yüklemek istedim, flash, dw, ps programları yükleme başarısız diyerek yüklenemedi, acaba cs3 win 7 ile çalışmıyor mu? Bilgisi olan var mı?
Arkdaşlar bilgisayarıma win 7 yükledim, okullara gelen Türkçe Adobe yazılımlarını yüklemek istedim, flash, dw, ps programları yükleme başarısız diyerek yüklenemedi, acaba cs3 win 7 ile çalışmıyor mu? Bilgisi olan var mı?
milkay Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 353 12 Ekim 2009 #2 hocam çalışıyor ben şuanda kullanıyorum hem evde laptop da hem de iş yerinde. herhangi bir sorunu yok. DVD yi değiştirin bence
hocam çalışıyor ben şuanda kullanıyorum hem evde laptop da hem de iş yerinde. herhangi bir sorunu yok. DVD yi değiştirin bence
S senjizu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 260 12 Ekim 2009 #3 Kurulum sihirbazı ile değilde programlaro kendi setup larından kurunuz. Kurulum sihirbazı Win 7 de çalışmıyor.
Kurulum sihirbazı ile değilde programlaro kendi setup larından kurunuz. Kurulum sihirbazı Win 7 de çalışmıyor.
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,458 12 Ekim 2009 #4 Çalışıyor sorun yok bir çok makinayada yükleme yaptım sorun çıkaran olmadı.
M must-i Site Gezgini Mesajlar 41 12 Ekim 2009 #5 İnternet bağlantısını keserek kurmaya çalışırsan problemi çözeceğine inanıyorum.
adem Aktif Üye Mesajlar 207 12 Ekim 2009 #6 ilk kuruluşda aynı hayı bendede vermişti. Sonra .Adobeyi tekrar kaldırıp tekrar yükledim problem çözüldü.
ilk kuruluşda aynı hayı bendede vermişti. Sonra .Adobeyi tekrar kaldırıp tekrar yükledim problem çözüldü.
Hatice UysaL Aktif Üye Mesajlar 175 12 Ekim 2009 #7 ya arkadaşlar bu programlar benim okulumda yok ... bu dağıtımları hangi yıl yaptılar?