Kanayan yaradır deşmeyin hocamWindows 10 güncellemelerini kapatmak için %100 çözüm bulabilen var mı?
Kanayan yaradır deşmeyin hocamçok çözüm önerisi uyguladım olmadı bende takipteyim
https://www.sordum.org/9470/windows-update-blocker-v1-1/
Bu uygulamayı denediniz mi?
ÇÖZÜM Tarafımdan denenmiştir.
1- Bilgisayarınıza sıfırdan format atın. KEsinlikle internet bağlantısı olmasın
2- Windows tusu - hizmetler- windows update kısmında -durdur deyip hizmeti durdurun. Başlangış türünü devre dışı olarak ayarlayın
Aynı yerde kurtarma sekmesinde birinci hata seçeneğini eylem yürütme olarak ayarlayın
3-Hizmetler bölümünde windows update için orchestrator seçeneğini de önce durdur sonra devre dışı yapın
4-Bilgisayarım sağ tık...sol üstte gelişmiş sistem ayarları...donanım sekmesinde aygıt yükleme ayarları HAYIR işaretleyin
5- Artık internete bağlanabilirsiniz. Driverlarınızı elle yüklemeniz gerekecek. Driver bulmak için Yukarıdakileri açarsanız sistem yakalanır ve artık devamlı tetiklenir.
Bu çözüm Windows 10 64 bit Sürüm 1607 de test edilmiştir. Sürüm 1607 sonrasındaki kurulumlar için sonuç vermeyebilir. Deneyen arkadaşlar burada sonuç paylaşabilir.
bunu denemiştim bende işe yaramamıştı malesef az önce bir daha denedim yine işe yaramadı belki ayarları var da ben yapamıyorumdur.ben tahtalarda bunu kullanıyorum, kapatıyor sanırım
hocam ben denemedim ama siz deneyip sonuç alabildiniz mi ?
bunu denemek için baştan kurulum gerekiyor çok zor hocam ya sağolun
bunu denemiştim bende işe yaramamıştı malesef az önce bir daha denedim yine işe yaramadı belki ayarları var da ben yapamıyorumdur.
MEB hattından güncellemeler kapatılmış. Bu nedenle yapılamıyor.Yeni konu açmadan buradan yazayım: Meb ağından Windows 10 güncellerken hep hata alıyorum. Kodu: 0x80190001
Çözüm yöntemlerini denedim ama bir sonuç alamadım.
deneyelimKesin çözüm isteyenler. (windows 10 her sürümde denenmiştir.)
Komut istemine çıkıp sc delete wuauserv komutunu yazın.
CMD'yi Yönetici olarak çalıştır deyip, sonra deneyin.erişim engellendi diyor
ÇÖZÜM Tarafımdan denenmiştir.
1- Bilgisayarınıza sıfırdan format atın. KEsinlikle internet bağlantısı olmasın
2- Windows tusu - hizmetler- windows update kısmında -durdur deyip hizmeti durdurun. Başlangış türünü devre dışı olarak ayarlayın
Aynı yerde kurtarma sekmesinde birinci hata seçeneğini eylem yürütme olarak ayarlayın
3-Hizmetler bölümünde windows update için orchestrator seçeneğini de önce durdur sonra devre dışı yapın
4-Bilgisayarım sağ tık...sol üstte gelişmiş sistem ayarları...donanım sekmesinde aygıt yükleme ayarları HAYIR işaretleyin
5- Artık internete bağlanabilirsiniz. Driverlarınızı elle yüklemeniz gerekecek. Driver bulmak için Yukarıdakileri açarsanız sistem yakalanır ve artık devamlı tetiklenir.
Bu çözüm Windows 10 64 bit Sürüm 1607 de test edilmiştir. Sürüm 1607 sonrasındaki kurulumlar için sonuç vermeyebilir. Deneyen arkadaşlar burada sonuç paylaşabilir.
Kesin çözüm isteyenler. (windows 10 her sürümde denenmiştir.)
TeşekkürlerKesin çözüm isteyenler. (windows 10 her sürümde denenmiştir.)