- Mesajlar
- 2,349
Yok hocam flash bellekten atıyorum. Bellek korumalı ve sorunsuz.Hatadan anlaşılan kullandığınız kurulum dvd si ya da usb bellekte dosyalar bozuk olduğu. Farklı bir format medyası kullanın.
Eğer formatı bilgisayardaki bir problemden dolayı atıyorsanız RAM bellek sorunlu olabilir.
Cd vardı Ondan da denedim yine aynı hataSiz yine de farklı bir windows iso'su indirip, yeniden kurulum medyası oluşturun. Netteki oynanmış isolarda sıkıntı olabilir. Yine olmazsa RAM bellekten şüphelenmek gerekir.
Diski mbr ye nasıl çevirebilirimBios uefi desteğini kapatıp, diski mbr ye çevirerek kurmayı deneyin.
Ya da UEFİ desktekli bir usb hazırlayacaksınız...
Sanırım bunun için tüm bilgilerimi yedekleyip diski biçimlendirip tekrar c-d olarak ayırmam gerekiyor öyle değil mi? Çünkü d sürücüde bir sürü bilgi var sonuçta.Bios uefi desteğini kapatıp, diski mbr ye çevirerek kurmayı deneyin.
Hocam burdaki bilgiler mükemmel bilgiler. Çok teşekkür ederimhttp://muharremhoca.blogspot.com/2017/05/efi-ve-uefi-nedir.html
hocam bu link e bakabilirsiniz
AOMEI Partition Assistant programının gpt yi mbr ye çevirirken hiç bir veri silmediğinden bahsediyor değil mi hocam. Ben yanlış anlamıyorum herhalde.http://muharremhoca.blogspot.com/2017/05/efi-ve-uefi-nedir.html
hocam bu link e bakabilirsiniz
deneme imkanım olmadı hocam ama öyle deniyorAOMEI Partition Assistant programının gpt yi mbr ye çevirirken hiç bir veri silmediğinden bahsediyor değil mi hocam. Ben yanlış anlamıyorum herhalde.