Windows 7 Çökertme

Kodla Büyü
Çökertmeden çıkarmadan, başın selamette kalabilir.
Ayrıca bu çökertme işinin "teke zortlatması" ile de alakası olabilir.
Gece gece ne güldürdün ulen benı, iyi olduğunu bilsem severdim seni.

nazar duasını 3 kez tersten oku.. 3 dakıka süre tut ve bılgısayara reset at. win 7 coktu bile.. denemesı bedava.olmazsa ben burdayım arkadas.

Yavrucum(öğrenci olduğunun farkındayım o yüzden böyle sesleniyorum) bu kadar lazımsa xp kullan o istemesende çöküyo hatta fıkrasıda var.

nasrettin hocaya sormuşlar
-hocam w7 nasıl çökertilir diye, o da
-xp kullan demiş
-hocam öyle saçma şeymi olur demişler, hoca:
-ya olursa demiş

Derdiniz nedir ki anlayamadım... Ağırlığınızı koyun üzerine çökmese bile oturacak bir yeriniz olur... :idea:

10 sn kısa bir süre 1 kaç dakika desen yardımcı olabilirdim... ama illaki çöksün istiyorsan sana uzaktan yardımcı olabilirim

o win7'ler vista'lar xp'ler çalışsın diye 1000 takla atıyoruz günde... Sen nasıl çöker diye soruyon...

aramızda öğrenci üyeler varsa bilmiyorum, bulunması iyi değil elbette.
buna bir çözüm, üyelik başlangıcında düzenleme yapılsa iyi olur....
yöneticilere duyrulur......

bir hikaye geldi aklıma:
Bir sinek, merkep sidiğinde bir samana binmiş ve şöyle demeye başlamış;
Aman, ben ne yetenekli bir kaptanım. Aman, ne deryalara yelken açıyorum.. Aman, benim gemim ne sağlam...

E sinekten ne beklenebilir zaten!

kulağına eğilip "vista senden daha performanslıydı" dersen psikolojik olarak çöker ve bidaha iflah olmaz. ne kendine hayrı kalır ne sahibine. alimallah mario oynatacak kadar bile takadi kalmaz.

alfa-turk' Alıntı:
kulağına eğilip "vista senden daha performanslıydı" dersen psikolojik olarak çöker ve bidaha iflah olmaz. ne kendine hayrı kalır ne sahibine. alimallah mario oynatacak kadar bile takadi kalmaz.

ejdeharr' Alıntı:
başlattan çalıştıra gel çök yaz , çöker mi çöker, win 7 bu belli olmaz.

:puhaha: :puhaha:
Çok güldüm. Hala gülüyorum.

Bilgisayarın karşısına geç, Mağrur bir ifadeyle "Çök ülennnn" diye bağır genç. O çöker sende deveye biner gibi binersin tepesine

okuldaki bt sınıfına bırak 3 günde çökertsin öğrenciler...

ya da bilgisayarın karşısına geç bi RAHAT HAZIR OL ÇEK sonra ÇÖK komutunu ver...

Geri