Windows 7 Çökertme

Kodla Büyü
saidtr' Alıntı:
aramızda öğrenci üyeler varsa bilmiyorum, bulunması iyi değil elbette.
buna bir çözüm, üyelik başlangıcında düzenleme yapılsa iyi olur....
yöneticilere duyrulur......
hocam bende öğrenciyim ve bu forum sitesinde bir çok öğrenciyee yardmı olabilecek bir çok konu ve fikir var ve öğrencilerin daha bilgili öğretmenler bulabilmesini sağlayabilecek bir site ki bu konuda benim görüşüme göre şu anda çalışan bir çok bilgi yetersizi bt öğretmeni var ve bu öğretmenlerin öğrencilerinden kendini geliştirmek isteyen bir çok öğrenci var. peki öğrencileri eğitmek için varsanız böyle bi düşünce çok yanlış değil mi sizce ?...

ben buldum galiba....
ekteki dosya flash diskteki görünmeyen dosyaları görünen yapan bi program fakat aynı zamanda c dizininin içindekileride görünür hale getiriyor..
c nin içindeki dosyalardan sil bi dene bakalım. çökecekmi :mrgreen: ben denemedim denememde zaten çöker çünkü :mrgreen:

Ekli dosyalar

• k.rar
    k.rar
    1.6 KB · Görüntüleme: 58
gece gece çok güldüm yorumlara yahu...iddia ederim şu camiada BT öğretmenleri kadar zeki ve pratik zekaya sahip başka bir branş yoktur.kimi getirirsen getir. :+1:

by_ala' Alıntı:
saidtr' Alıntı:
hocam bende öğrenciyim ve bu forum sitesinde bir çok öğrenciyee yardmı olabilecek bir çok konu ve fikir var ve öğrencilerin daha bilgili öğretmenler bulabilmesini sağlayabilecek bir site ki bu konuda benim görüşüme göre şu anda çalışan bir çok bilgi yetersizi bt öğretmeni var ve bu öğretmenlerin öğrencilerinden kendini geliştirmek isteyen bir çok öğrenci var. peki öğrencileri eğitmek için varsanız böyle bi düşünce çok yanlış değil mi sizce ?...

dersi okulda dinleyin buraya gerek bile kalmaz. eğer buradaki öğretmenlerden faydalanmak istiyorsanız daha akla yatkın ve işin quşluğunu değil ilmini öğrenmek için soru sorunuz.

aeren' Alıntı:
by_ala' Alıntı:
saidtr' Alıntı:

dersi okulda dinleyin buraya gerek bile kalmaz. eğer buradaki öğretmenlerden faydalanmak istiyorsanız daha akla yatkın ve işin quşluğunu değil ilmini öğrenmek için soru sorunuz.
okuldaki öğretmenlerimizin verdiği dersler meb müfredatıyla sınırlı yani burdaki bütün bilgileri okulda verseler zaten herkes bilişimci olur ancak müfredattan haberiniz yoksa orasını bilemem ayrıca bir işin ilmini öğrenmek sıfırdan tüm sistemi öğrenmek demek değildir işine yaradıkça öğrenirsin hiç bir kimse bilgisayar kullanmayı öğrendiği ilk zamanlar msdos tan başlamamıştır sizi bilemem tabi

Ben de dosla başladım. Bizim lisede bilgisayarlarda dos varken hoca bize excel anlatıyodu. Ben nolcam şimdi

by_ala' Alıntı:
aeren' Alıntı:
by_ala' Alıntı:
saidtr' Alıntı:

okuldaki öğretmenlerimizin verdiği dersler meb müfredatıyla sınırlı yani burdaki bütün bilgileri okulda verseler zaten herkes bilişimci olur ancak müfredattan haberiniz yoksa orasını bilemem ayrıca bir işin ilmini öğrenmek sıfırdan tüm sistemi öğrenmek demek değildir işine yaradıkça öğrenirsin hiç bir kimse bilgisayar kullanmayı öğrendiği ilk zamanlar msdos tan başlamamıştır sizi bilemem tabi
by_ala otur sıfır :puhaha:

hala daha iddia ediyorum, bu forum sitesinin çevresi bellidir, bilişim tek öğretmenleri.
üyelik sisteminde öğrencilerin olmasını şahsen ben istemiyorum.(tabi zor bi çözüm ama imkansız değildir.)
kendini geliştirecek, gitsin başka yerde geliştirsin....

asıl size sıfır yaş gereği olmuş olabilir çoğu hocamın dos ta öğrenmesi ama biz szin öğretmenlik yaptığınız dönemden bahsediyoruz tabi anlayana...

eğitim sisteminde öğretmenlerin böyle dar saçma görüşleri olduğu sürece ne bu ülke ilerler ne de bilgisayar öğretmenleri sonra diyosunuz ki öğrencilere biz herşeyi öğretiyoruz öğretmeyi öğrenmeden önce araştırmacı kişilerin önüne geçmemeyi öğrenin hocam bence ...

Öğrencilerin engellenmesi konusundada zor ama hadi başardınız diyelim işte sizin öğretmenliğinizin ne kadar olduğu ortaya çıkar ki sizinde öğrenecek çok şeyinizin olduğu apaçık ortada

o kadar istiyorsanız size de bir form açalım, orada gerekli dersleri alt yapıyı size verelim..
herkes kendi çiftliğinde otlasın derim....
ata et, aslana ot atmayalım.....

by_ala' Alıntı:
asıl size sıfır yaş gereği olmuş olabilir çoğu hocamın dos ta öğrenmesi ama biz szin öğretmenlik yaptığınız dönemden bahsediyoruz tabi anlayana...

eğitim sisteminde öğretmenlerin böyle dar saçma görüşleri olduğu sürece ne bu ülke ilerler ne de bilgisayar öğretmenleri sonra diyosunuz ki öğrencilere biz herşeyi öğretiyoruz öğretmeyi öğrenmeden önce araştırmacı kişilerin önüne geçmemeyi öğrenin hocam bence ...

Öğrencilerin engellenmesi konusundada zor ama hadi başardınız diyelim işte sizin öğretmenliğinizin ne kadar olduğu ortaya çıkar ki sizinde öğrenecek çok şeyinizin olduğu apaçık ortada

önce windows 7 yi bir öğrencinin eline verirsin
sonra öğrenciye biraz vakit verirsin, bak bakalım çöküyor mu çökmüyor mu :))

Windows 7'yi çökertince ne olacak ? Amacın nedir ? Bunu söylersen nasıl çökerteceğini söylerim.

by_ala sen de git yaşıtlarının olduğu bir forumda tartış. Milletin işi gücü var :)

vay arkadaş karnım ağrıdı gülmekten ne vevaplar ama özellikle küçük su olayı işi bitirdi :puhaha:

Geri