gknerdogan
Aktif Üye
buyur burdan yak
hocam bende öğrenciyim ve bu forum sitesinde bir çok öğrenciyee yardmı olabilecek bir çok konu ve fikir var ve öğrencilerin daha bilgili öğretmenler bulabilmesini sağlayabilecek bir site ki bu konuda benim görüşüme göre şu anda çalışan bir çok bilgi yetersizi bt öğretmeni var ve bu öğretmenlerin öğrencilerinden kendini geliştirmek isteyen bir çok öğrenci var. peki öğrencileri eğitmek için varsanız böyle bi düşünce çok yanlış değil mi sizce ?...saidtr' Alıntı:aramızda öğrenci üyeler varsa bilmiyorum, bulunması iyi değil elbette.
buna bir çözüm, üyelik başlangıcında düzenleme yapılsa iyi olur....
yöneticilere duyrulur......
by_ala' Alıntı:hocam bende öğrenciyim ve bu forum sitesinde bir çok öğrenciyee yardmı olabilecek bir çok konu ve fikir var ve öğrencilerin daha bilgili öğretmenler bulabilmesini sağlayabilecek bir site ki bu konuda benim görüşüme göre şu anda çalışan bir çok bilgi yetersizi bt öğretmeni var ve bu öğretmenlerin öğrencilerinden kendini geliştirmek isteyen bir çok öğrenci var. peki öğrencileri eğitmek için varsanız böyle bi düşünce çok yanlış değil mi sizce ?...saidtr' Alıntı:aramızda öğrenci üyeler varsa bilmiyorum, bulunması iyi değil elbette.
okuldaki öğretmenlerimizin verdiği dersler meb müfredatıyla sınırlı yani burdaki bütün bilgileri okulda verseler zaten herkes bilişimci olur ancak müfredattan haberiniz yoksa orasını bilemem ayrıca bir işin ilmini öğrenmek sıfırdan tüm sistemi öğrenmek demek değildir işine yaradıkça öğrenirsin hiç bir kimse bilgisayar kullanmayı öğrendiği ilk zamanlar msdos tan başlamamıştır sizi bilemem tabiaeren' Alıntı:by_ala' Alıntı:hocam bende öğrenciyim ve bu forum sitesinde bir çok öğrenciyee yardmı olabilecek bir çok konu ve fikir var ve öğrencilerin daha bilgili öğretmenler bulabilmesini sağlayabilecek bir site ki bu konuda benim görüşüme göre şu anda çalışan bir çok bilgi yetersizi bt öğretmeni var ve bu öğretmenlerin öğrencilerinden kendini geliştirmek isteyen bir çok öğrenci var. peki öğrencileri eğitmek için varsanız böyle bi düşünce çok yanlış değil mi sizce ?...saidtr' Alıntı:aramızda öğrenci üyeler varsa bilmiyorum, bulunması iyi değil elbette.
dersi okulda dinleyin buraya gerek bile kalmaz. eğer buradaki öğretmenlerden faydalanmak istiyorsanız daha akla yatkın ve işin quşluğunu değil ilmini öğrenmek için soru sorunuz.
by_ala otur sıfır uhaha:by_ala' Alıntı:okuldaki öğretmenlerimizin verdiği dersler meb müfredatıyla sınırlı yani burdaki bütün bilgileri okulda verseler zaten herkes bilişimci olur ancak müfredattan haberiniz yoksa orasını bilemem ayrıca bir işin ilmini öğrenmek sıfırdan tüm sistemi öğrenmek demek değildir işine yaradıkça öğrenirsin hiç bir kimse bilgisayar kullanmayı öğrendiği ilk zamanlar msdos tan başlamamıştır sizi bilemem tabiaeren' Alıntı:by_ala' Alıntı:hocam bende öğrenciyim ve bu forum sitesinde bir çok öğrenciyee yardmı olabilecek bir çok konu ve fikir var ve öğrencilerin daha bilgili öğretmenler bulabilmesini sağlayabilecek bir site ki bu konuda benim görüşüme göre şu anda çalışan bir çok bilgi yetersizi bt öğretmeni var ve bu öğretmenlerin öğrencilerinden kendini geliştirmek isteyen bir çok öğrenci var. peki öğrencileri eğitmek için varsanız böyle bi düşünce çok yanlış değil mi sizce ?...saidtr' Alıntı:aramızda öğrenci üyeler varsa bilmiyorum, bulunması iyi değil elbette.
dersi okulda dinleyin buraya gerek bile kalmaz. eğer buradaki öğretmenlerden faydalanmak istiyorsanız daha akla yatkın ve işin quşluğunu değil ilmini öğrenmek için soru sorunuz.
by_ala' Alıntı:asıl size sıfır yaş gereği olmuş olabilir çoğu hocamın dos ta öğrenmesi ama biz szin öğretmenlik yaptığınız dönemden bahsediyoruz tabi anlayana...
eğitim sisteminde öğretmenlerin böyle dar saçma görüşleri olduğu sürece ne bu ülke ilerler ne de bilgisayar öğretmenleri sonra diyosunuz ki öğrencilere biz herşeyi öğretiyoruz öğretmeyi öğrenmeden önce araştırmacı kişilerin önüne geçmemeyi öğrenin hocam bence ...
Öğrencilerin engellenmesi konusundada zor ama hadi başardınız diyelim işte sizin öğretmenliğinizin ne kadar olduğu ortaya çıkar ki sizinde öğrenecek çok şeyinizin olduğu apaçık ortada
uhaha:wezyr' Alıntı:kasaya küçük su dök
uhaha: uhaha:hasari' Alıntı:Maşallah iyi akıl veriyorsun.wezyr' Alıntı:kasaya küçük su dök