windows 7 tanımlanamayan ağ

Kodla Büyü
hasari' Alıntı:
Size cevap vermezdim ama daha önce yazdığımın hatırına yazıyorum. Böyle emir çümleriyle kimsenin size yardım etmesinin beklemeyin. Yardım isterken emir değil, rica edilir.
Üyelik tarihiniz 27 Ara 2007 yani uzun süredir forumdasınız. İlk mesajınızı şimdi yazmışsınız ve ters bir üsluk kullanmışsınız. Bundan sonraki yorumlarınızda bu dikkat ederseniz seviniriz.
Şimdi gelelim soruna eğer otomotik IP almana rahmen sorun devam ediyorsa gösterdiğim şeklide Ip yapılandırmanızı yapın.
Sizin varsayılan ağ geçidiniz Ip 192.168.1.1 olabilir buna dikkat edin. Modemin modelini yada size verdiği örnek Ip lerin birini yazarsanız tam nasıl olması gerektiğinide yazabilirdim. Benim Gösterterdiğim Ip yapılandırmasının varsayılan ağ gecidi IP 192.168.2.1 dir.
Aylarınızı yaptıktan sonra test sürecinde bize dönüt verirseniz memnun oluruz.

NOT:Bu yolla youtube gibi sitelere sorunsuzda girebilirsiniz.
Çok sağolun hocam sayenizda yaklaşık 2 aydır giremediğim internete girdim :D

Okulda tüm bilgisayarlar sorunsuz bağlanırken tek bir bilgisayar inat ediyor. Tanımlanamayan ağ... Yarın burda bahsedilenleri deneyelim inşallah çözüm bulurum...

ARKADAŞLAR BEN BU SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ HAFTALARDIR ARIYORUM. KAÇINCI FORMAT BİLEMİYORUM AMA ÇÖZDÜM SORUNU. EN AZINDAN BENİMKİNİ.

SORUN ADOBE CS3 İÇERİSİNDEKİ PHOTOSHOP

CS3 SERİSİNİ KALDIRIP CS4 YÜKLEYİNCE HERŞEY NORMALE DÖNDÜ.

AYNI SOPRUNU YAŞAYAN ARKADAŞLAR İÇİN ÇÖZÜM OLUR UMARIM

HATTA CS3 DREAMWAVER İ TEKRAR YUKLEMEK İSTEDİM VE TEKRSR TANİMLANAMAYAN AG SORUNU OLDU FAKAT BUSEFER DE SORUNU SU YONTEM İLE COZDUM;

DENETİM MASASİ/ yönetimsel araclar/ hizmetler/ en bastaki idstring i durdur dedikten sonra duzeldi herşey normale

Geri