Windows 8.1 uyumlu deepfreeze aranıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

rock

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar yeni notebook aldım ve 8.1 ile geldi. Deepfreeze buldum bi tane ama kapanma sorunu var. yani program kuuruluyken bilgisayarı kapat deyince kapanmıyor. Nette araştırdım bi çok kişi aynı konudan şikayetçi. Deepfreeze çok önemli benm için. O olmadan rahat rahat program dosya torrent vs indirip kuramıyorum güvenli gelmiyor. Veya rahat rahat flash disk takıp çıkaramıyorum başka bilgisayarlardan illaki virüs bulaşıyo. Ama deep freeze ile böyle dertlerim olmuyodu. Win7 ye en son ne zaman format attığımı unuttum. İşin özeti bana win 8.1 uyumlu deep freeze lazım ya da en son ihtimal aynı işi yapan win 8.1 uyumlu güvenilir başka bi program da olur ama önceliğim deep freeze. Yardımcı olan olursa sevinirim...

sorunu çözdünüzmü. çözdüyseniz çözüümü paylaşabilirmisiniz. Aynı sorun bende de var çünkü.

win8.1 de düzgün çalışan.
DeepFreeze_8.10.020.4579
Win10 da düzgün çalışan.
Deep.Freeze.Standard.8.30.020.4627

Win10 için verdiğim muhtemelen win8.1 dede düzgün çalışacaktır.

Papsukkal' Alıntı:
bidene' Alıntı:

Teşekkürler Hocam. Win 8.1 ile uyumlu olan Win 10'da da çalışıyor.

Deneme amaçlı bilgisayarıma kurdum. Deep freeze herahngi bir aktivasyon yapmadan kurulum tamamlandıktan sonra bilgisayar yeniden başladı ve deepfreeze aktifleşti şimdi kaldıramıyorum. Ne simge alanında bildirim görünüyor nede ctrl shift f5 f6 tuş kombinasyonu işe yaramıyor. deep freeze parola felanda koymadım.

çözüm önerisi var mı?

ilk3r' Alıntı:
Papsukkal' Alıntı:
bidene' Alıntı:

Deneme amaçlı bilgisayarıma kurdum. Deep freeze herahngi bir aktivasyon yapmadan kurulum tamamlandıktan sonra bilgisayar yeniden başladı ve deepfreeze aktifleşti şimdi kaldıramıyorum. Ne simge alanında bildirim görünüyor nede ctrl shift f5 f6 tuş kombinasyonu işe yaramıyor. deep freeze parola felanda koymadım.

çözüm önerisi var mı?

Hangisini kurdun hocam? Standart olanı kurunca simge alanında gözüküyor. Ctrl+Alt+Shift+F6 denediniz mi? Enterprise olan direk program ekle-kaldır dan kaldırılıyor.

Papsukkal' Alıntı:
ilk3r' Alıntı:
Papsukkal' Alıntı:
bidene' Alıntı:

çözüm önerisi var mı?

Hangisini kurdun hocam? Standart olanı kurunca simge alanında gözüküyor. Ctrl+Alt+Shift+F6 denediniz mi? Enterprise olan direk program ekle-kaldır dan kaldırılıyor.

Standart olanı kurdum hocam kısayol tuş kombinasyonu işe yaramadı. Acaba ilaç dosyasında ki şifreyi kabul etmediği için ceza mı verdi.

enetim masası --> Güç seçenekleri --> Güç düğmesinin yapacaklarını seçin --> Şu anda kullanılamayan ayarları değiştir

sıralamasını takip edin ve sayfanın en altında bulunan;

Hızlı başlatmayı aç
Uyku
Kilitle

menülerindeki tik işaretlerini kaldırıp Değişiklikleri Kaydet butonuna basın.

ilk3r' Alıntı:
Papsukkal' Alıntı:
ilk3r' Alıntı:
Papsukkal' Alıntı:
bidene' Alıntı:

Standart olanı kurdum hocam kısayol tuş kombinasyonu işe yaramadı. Acaba ilaç dosyasında ki şifreyi kabul etmediği için ceza mı verdi.

Hallettin galiba hocam. Geçmiş olsun.

Papsukkal' Alıntı:
ilk3r' Alıntı:
Papsukkal' Alıntı:
ilk3r' Alıntı:
Papsukkal' Alıntı:
bidene' Alıntı:

Hallettin galiba hocam. Geçmiş olsun.
Hallettim hocam Sagolun.

Hocalarım rica etsem 2. faz tahtalar için deepfreeze i tekrar atabilir misiniz? Linkler indirmiyor.

Başlangıç onarma sorunu çıktı denemek için bir tahtahaya kurdum. Çözümü var mı arkadaşlar?

Faz 2. Win 8.1

m.arslan' Alıntı:
http://www.bilgisayarbilisim.net/yazilim-genel-f46/deepfreezefull-win7-uyumlu-t151132.html
hele bunu bir dene hocam :+1:

Eyvallah hocam bi de bunu deneyelim.

Gerçi 7,60 ve 8.30 olmadı ama. Denemekten zarar gelmez.

hastasıyız dede' Alıntı:
Hocam 8.30 u kurdum. Yine burdan almıştım. Bir iki kullanımdan sonra otomatik sistem onarımı çıkıyor tahtalarda. Yeniden başlat , gelişmiş seçenekler vs. Üstelik tam olarak üçüncü açılışında sanırım. Tesadüf değil ise.

Yine de bu sürün bendekiyle aynı değilse deneyeceğim. Teşekkürler.

Geri