Windows 8.1 uyumlu deepfreeze aranıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rock
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
yoksul' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:
Hocam 8.30 u kurdum. Yine burdan almıştım. Bir iki kullanımdan sonra otomatik sistem onarımı çıkıyor tahtalarda. Yeniden başlat , gelişmiş seçenekler vs. Yine de bu sürün bendekiyle aynı değilse deneyeceğim. Teşekkürler.
ben tahtalara timefreeze kurdum dediğin gibi onar çıkıyor, deep freeze denemedim sen sonuçları paylaş hocam.

hastasıyız dede' Alıntı:
yoksul' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:
Hocam 8.30 u kurdum. Yine burdan almıştım. Bir iki kullanımdan sonra otomatik sistem onarımı çıkıyor tahtalarda. Yeniden başlat , gelişmiş seçenekler vs. Yine de bu sürün bendekiyle aynı değilse deneyeceğim. Teşekkürler.
ben tahtalara timefreeze kurdum dediğin gibi onar çıkıyor, deep freeze denemedim sen sonuçları paylaş hocam.

Denedim hocam. Sıfır imaj tahtada denedim. Önce kurmadan tahtayı birkaç defa kapatıp açtım. Sorunsuz çalışıyor.

Deep freeze kurdum. iki açılışta normal. üçüncüde otomatik onarım çıkıyor yine. Problem deep freezede. Denemediğim sürüm kalmadı. Buradaki tüm sürümleri denedim. 35 tane tahta. Nasıl çözeceğim bilemiyorum.

Kapanmama sorunu için birkaç yerde hızlı başlatı devre dışık bırakın diyorlardı. onu da denedim ama nafile.

Tüm koruma programları benzer sorunlara yol açıyor sanırım. Drive vaccine vardı onu bulabilirsem bir ana da onu deneyeyim diyorum ama pek de umutlu değilim.

Aslında MEB okullardaki bilgisayarların durumndan haberdar olsa kendisi bir çözüm üretirdi. Biz de çok rahat ederdik. Kullanmasam haftada bir çöküyor.

Arkadaşlar şimdilik sorun çıkartmayan bir sürüm buldum sanırım forumda.

post1641721.html#p1641721

Burada yer alan 7.0.20 sürümü sanırım windows 8.1de sorun çıkartmadı. 4,5 defa kapattım , açtım. Onarım hatası vermiyor. Şimdilik yolunda gibi görünüyor.

Kapanmama sorunu da yaşamadım.

Umarım böyle devam eder. Yeni sürümler kadar özellik yok ama çalışıyor en azından.

Edit: Birgün sonra otomatik onarım sorunu baş gösterdi yine.

yoksul' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:
yoksul' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:

Denedim hocam. Sıfır imaj tahtada denedim. Önce kurmadan tahtayı birkaç defa kapatıp açtım. Sorunsuz çalışıyor.

Deep freeze kurdum. iki açılışta normal. üçüncüde otomatik onarım çıkıyor yine. Problem deep freezede. Denemediğim sürüm kalmadı. Buradaki tüm sürümleri denedim. 35 tane tahta. Nasıl çözeceğim bilemiyorum.

Kapanmama sorunu için birkaç yerde hızlı başlatı devre dışık bırakın diyorlardı. onu da denedim ama nafile.

Tüm koruma programları benzer sorunlara yol açıyor sanırım. Drive vaccine vardı onu bulabilirsem bir ana da onu deneyeyim diyorum ama pek de umutlu değilim.

Aslında MEB okullardaki bilgisayarların durumndan haberdar olsa kendisi bir çözüm üretirdi. Biz de çok rahat ederdik. Kullanmasam haftada bir çöküyor.
benim paylaştığımı mı denediniz hocam?

hastasıyız dede' Alıntı:
yoksul' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:
yoksul' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:

benim paylaştığımı mı denediniz hocam?

Onu da denedim hocam. Hepsinde de sonuç aynı otomatik onarım sorunu.

İmajı kullandım bir gün belki imajdan kaynaklıdır diye ama imaj sağlam. Deepfreezei kurunca otomatik onarım sorunu veriyor.

7.0 sürümünden 8.30 sürümüne kadar 7,8 deneme başarısız.

ahmetsürmeli' Alıntı:
Bildiğim kadarıyla deep freeze win 8.1 de çalışmıyor. Ücretsiz olan toolwiz timefreeze tavsiye ederim.
hocam bizim okulda mersin yedeğiyle alınmış (vestel yedeği) 2.faz tahta imajlarında depreeze win 7 kurdum sorunsuz çalışıyor.
bence arkadaş bir de bu yedeği kurup denesin sorun çıkarmayacaktır sanırım

m.arslan' Alıntı:
ahmetsürmeli' Alıntı:
Bildiğim kadarıyla deep freeze win 8.1 de çalışmıyor. Ücretsiz olan toolwiz timefreeze tavsiye ederim.
hocam bizim okulda mersin yedeğiyle alınmış (vestel yedeği) 2.faz tahta imajlarında depreeze win 7 kurdum sorunsuz çalışıyor.

Faz 2ler için win 7 imajı mı kurmayı deneyin diyorsunuz hocam? Eliniz altında link varsa bir de ona bakayım hoca. / olsun sorunsuz olsun en azından.

windows 10 deneyen oldu mu acaba? Deep freeze 10da da aynı sorunu yapıyor mu?

En sonunda kaldıracağım tüm korumaları çökerse çöksün diyeceğim ama yine iş bana kalıcak.

Bu arada 8.32 sürümünü deneyebilen oldu mu acaba? Deep freeze hiç mi desteklemiyor yoksa korsan lisanstan mı kaynaklı onu da bilmiyorum henüz.

yoksul' Alıntı:
m.arslan' Alıntı:
ahmetsürmeli' Alıntı:

Faz 2ler için win 7 imajı mı kurmayı deneyin diyorsunuz hocam? Eliniz altında link varsa bir de ona bakayım hoca. / olsun sorunsuz olsun en azından.

En sonunda kaldıracağım tüm korumaları çökerse çöksün diyeceğim ama yine iş bana kalıcak.

Bu arada 8.32 sürümünü deneyebilen oldu mu acaba? Deep freeze hiç mi desteklemiyor yoksa korsan lisanstan mı kaynaklı onu da bilmiyorum henüz.
hocam öncelikle hoca(Eliniz altında link varsa bir de ona bakayım hoca.) hitabınız hoşuma gitmedi hocam diye hitap edilmek isterdim hocadan sonraki ''. ''yı ''m'' harfi kabul ederek ve aceleden böyle yazıldığını düşünerek cevaplıyorum
neyse gelelim soruna
hocam win 7 yazdım ama win 8.1 de faz 2 tahtada bu program sorunsuz çalışıyor eğer ilacını yüklerseniz
ben denedim okulumda bir sorun çıkmadı.
bu arada aradığınız link
yazilim-genel-f46/deepfreezefull-win7-uyumlu-t151132.html

m.arslan' Alıntı:
yoksul' Alıntı:
m.arslan' Alıntı:
ahmetsürmeli' Alıntı:

hocam öncelikle hoca(Eliniz altında link varsa bir de ona bakayım hoca.) hitabınız hoşuma gitmedi hocam diye hitap edilmek isterdim hocadan sonraki ''. ''yı ''m'' harfi kabul ederek ve aceleden böyle yazıldığını düşünerek cevaplıyorum
neyse gelelim soruna
hocam win 7 yazdım ama win 8.1 de faz 2 tahtada bu program sorunsuz çalışıyor eğer ilacını yüklerseniz
ben denedim okulumda bir sorun çıkmadı.
bu arada aradığınız link
yazilim-genel-f46/deepfreezefull-win7-uyumlu-t151132.html

Hocam ilk cümlede hocam yazıp ikincide hoca yazmam tabii ki aceleyle yazmaktan kaynaklanıyor. Kusura bakmayın.

Bu linktekini yükledim ama otomatik onarım vermişti sanırım. Dosya isminden hatırladım. Ancak pazartesi tekrar deneyeceğim. Belki bir yanlışlık yapmışımdır. İlginiz için teşekkürler.

deepfreeze 7 kullanıyorum bilgisayarlarda da 8.1 tahtalarda da hiç bir sorun yaşamadım daha isteyene atabilirim.

bilisimci61' Alıntı:
deepfreeze 7 kullanıyorum bilgisayarlarda da 8.1 tahtalarda da hiç bir sorun yaşamadım daha isteyene atabilirim.
Hocam bana da atabilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler. m.arslan hocamın bahsettiği sürümü ve sizin vereceğiniz sürümü pazartesi deneyeceğim inşallah.

bilisimci61 ve m.arslan hocalarım. İkinizin verdiği aynı sürmmüş. Denedim. Birgün sonra yine onarım sorunu verdi. Nasıl olur da başka 8.1de çalışan program bendekinde çalışmaz. i3 işlemci ve a10 işlemciden kaynaklanıyor desem mantıklı gelmiyor. İmajdan kaynaklı desem temiz imaj. 2,3 gün kullanıyorum hata falan vermiyor. Delirmemek elde değil. Artık pes ediyorum. Koruma programı kurmayacağım. Ücretsiz bir antivirüs ile idare etmeye çalışacağım. Yardımlarınız için teşekkürler.

Geri