hastasıyız dede' Alıntı:
yoksul' Alıntı:
hastasıyız dede' Alıntı:
Hocam 8.30 u kurdum. Yine burdan almıştım. Bir iki kullanımdan sonra otomatik sistem onarımı çıkıyor tahtalarda. Yeniden başlat , gelişmiş seçenekler vs. Yine de bu sürün bendekiyle aynı değilse deneyeceğim. Teşekkürler.
ben tahtalara timefreeze kurdum dediğin gibi onar çıkıyor, deep freeze denemedim sen sonuçları paylaş hocam.
Denedim hocam. Sıfır imaj tahtada denedim. Önce kurmadan tahtayı birkaç defa kapatıp açtım. Sorunsuz çalışıyor.
Deep freeze kurdum. iki açılışta normal. üçüncüde otomatik onarım çıkıyor yine. Problem deep freezede. Denemediğim sürüm kalmadı. Buradaki tüm sürümleri denedim. 35 tane tahta. Nasıl çözeceğim bilemiyorum.
Kapanmama sorunu için birkaç yerde hızlı başlatı devre dışık bırakın diyorlardı. onu da denedim ama nafile.
Tüm koruma programları benzer sorunlara yol açıyor sanırım. Drive vaccine vardı onu bulabilirsem bir ana da onu deneyeyim diyorum ama pek de umutlu değilim.
Aslında MEB okullardaki bilgisayarların durumndan haberdar olsa kendisi bir çözüm üretirdi. Biz de çok rahat ederdik. Kullanmasam haftada bir çöküyor.