Az bekle sizinle torrent yoluyla paylaşacağım.alpi' Alıntı:dün ben yükledim bilgisayarım çöktü iki gündür ugraşıyorum sağlam 8.1 nereden bulabilirim
tşkler ya akşamdan beri arıyorum yahasari' Alıntı:Az bekle sizinle torrent yoluyla paylaşacağım.alpi' Alıntı:dün ben yükledim bilgisayarım çöktü iki gündür ugraşıyorum sağlam 8.1 nereden bulabilirim
Aynı pakette hem 32bit hemde 64 bit var.
kasperden vazgececegime 8 den gecerim, hatta 8‘e hiç geçmemhasari' Alıntı:Kaspersky kafanızda okadar büyütmeyin. iyi bir yazılım olabilir ama vazgeçilmez değildir.
:+1: BENCE D .hasari' Alıntı:Kaspersky kafanızda okadar büyütmeyin. iyi bir yazılım olabilir ama vazgeçilmez değildir.
bence win8 kasper için bi güncelleme çıkaracaktır 8.1.1 :mrgreen:hasari' Alıntı:Bir Anti-Virüse işletim sistemi feda edilmez. :lol:
NOT: Zaten bir süre sonra kaspersky win8 uyumlu sürümü çıkaracaktır bunun için kasmaya gerekte yok.
Denemek ve test etmek isteyenler.
windows-isletim-sistemi-f84/windows-8-1-pro-x32-x64-tr-torrent-t119328.html
bir bölümde pardus kurulu amma yavaş yavaş tabi :+1:karinca_52' Alıntı:win artık sarmıyor ... linux :+1:
uhaha:bozo0660' Alıntı:bence win8 kasper için bi güncelleme çıkaracaktır 8.1.1 :mrgreen:hasari' Alıntı:Bir Anti-Virüse işletim sistemi feda edilmez. :lol:
NOT: Zaten bir süre sonra kaspersky win8 uyumlu sürümü çıkaracaktır bunun için kasmaya gerekte yok.
Hacı sen gül baamhasari' Alıntı:uhaha:bozo0660' Alıntı:bence win8 kasper için bi güncelleme çıkaracaktır 8.1.1 :mrgreen:hasari' Alıntı:Bir Anti-Virüse işletim sistemi feda edilmez. :lol:
Kaspersky için özel işletim sistemi kodlarlarsa şaşmam. Adı win sky olabilir. :mrgreen:bozo0660' Alıntı:Hacı sen gül baam
aha buraya yazıyom, belki win9 da kasper kurulu gelecek
kulağa hoş geliyor,hasari' Alıntı:Kaspersky için özel işletim sistemi kodlarlarsa şaşmam. Adı win sky olabilir. :mrgreen:bozo0660' Alıntı:Hacı sen gül baam
aha buraya yazıyom, belki win9 da kasper kurulu gelecek