windows 8.1'i yükleyip kullanan var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CeM_G
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
ordinaryus' Alıntı:
Arkadaşlar 8.1 i yükledim ve iyi demiştim ama büyük hata yapmışım.. Ciddi sorunları olan sıkıntılı bir sürüm şuan için kesinlikle 8.1 e geçmeyin kalın 8 de.. :D
Birkaç ay sonra win8.0 artık desteklenmeyecek. Win 8.1 daha iyi olmuş çıktığı günden buyana kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Sizde ne gibi sorunlar oluştu.

Centrino 1.86, 2gb ram, 256 mb ati mobility radeon x700 var. Sorunsuz kullanıyorum. Windows 7'den daha iyi çalışıyor.

8.1 gayet kullanışlı...Bir aydır kullanıyorum herhangi problemle karşılaşmadım...Kaspery kuramadım diyen arkadaş gördüm ben ilk kuramamıştım ama yeni sürümü yayınladı kasper ordan kuruluyor...yani genel olarak bir sıkıntı göremedim...Ama arkadaşların dediği gibi driver sıkıntıları da varmış...

hasari' Alıntı:
ordinaryus' Alıntı:
Arkadaşlar 8.1 i yükledim ve iyi demiştim ama büyük hata yapmışım.. Ciddi sorunları olan sıkıntılı bir sürüm şuan için kesinlikle 8.1 e geçmeyin kalın 8 de.. :D
Birkaç ay sonra win8.0 artık desteklenmeyecek. Win 8.1 daha iyi olmuş çıktığı günden buyana kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Sizde ne gibi sorunlar oluştu.
En büyük sorun driverler yüklü görünüyor ama işlevsel değil.. Bazı programlarda da kasma yapıyor.. Özellikle video programlarında..

ordinaryus' Alıntı:
hasari' Alıntı:
ordinaryus' Alıntı:
En büyük sorun driverler yüklü görünüyor ama işlevsel değil.. Bazı programlarda da kasma yapıyor.. Özellikle video programlarında..
Arkaplanda çok fazla uygulama çalışıyor olabilir, antivirüs tarama yapıyor olabilir ve oynattığınız video çözünürlükleri yüksek olabilir bunlar olağan şeyler. Ram miktarı ve işlemcide düşükse tamamen doğaldır. :)

ben 8.1 e yükselttim. ekran ışığı azaltma ve artırmayı kullanamadım. ışıgı açtığımda bir daha geri azaltılmıyodu ya da azalttığımda artmıyodu 2 gün dayanabilmdim ve 8.0 a döndüm. lenovo kullanıyorum belki başka modellerde olmuyodur ama benim başıma geldi

agd85' Alıntı:
ben 8.1 e yükselttim. ekran ışığı azaltma ve artırmayı kullanamadım. ışıgı açtığımda bir daha geri azaltılmıyodu ya da azalttığımda artmıyodu 2 gün dayanabilmdim ve 8.0 a döndüm. lenovo kullanıyorum belki başka modellerde olmuyodur ama benim başıma geldi
Sizin modelde programın adı ne geçiyor bilmiyorum ama Display, OSD gibi bir adda yazılım oluyor onu yüklemelisiniz. Bu sorun win8 simgesi olmayan laptoplarda oluyor bu simgeyi taşıyan laptoplarda nadiren. :)

Şu anda kullandığım bilgisayar ASUS Sonic Master I3-4GB Ram ve Dokunmatik ekranlı.
8.0 Lisanslı sürüm ile aldım.
10 noktalı dokunmatiği destekliyor.
Üzerine Fatih Projesi ile ilgili etkileşimli tahta yazılımlarını yüklemiştim. Fences v.s. sorunsuz çalışıyor.
8.1 'e ücretsiz güncellemeyi MS Mağzasından yükledim. 1.5 güne yakın yükleme ve güncellemesi sürdü. Hiçbir güncelleme ücreti istemedi :) Korsan da değil.
Starboard,Labwe,Antropi üçüde sorunsuz çalışıyor. Dokunmatik veya driver sorunu yok.
Antivirus olararak Avira Free versiyonu var.
Dropbox ,VirtualBox ve birçok yazılım sorunsuz update sonrası kaldığı yerden çalıştı.
Tek çalışmayan SKYPE oldu oda MS entegrasyonundan ötürü içine gömülmüş olmasından.
Artık Metro ara yüzünden direkt kullanılabiliyor.
SKYPE -Mesenger bütünleşmesi sırasında konuşma geçmişiniz kayboluyor.
Açılış hızı gayet iyi.Wifi ağ bulmada eskiden sorun vardı şimdi yok.Üstelik sürücü güncelleme yapmadım.
Çoklu kullanıcı desteği bozulmadan güncelleme oldu. Güncellemeden kullanıcı ayarları etkilenmedi.
Firefox,Crome ve birçok yazılım bıraktığım şekilde devam edebildi.
Cisco Packet Tracer Çalışıyor.
Geçmemek için pek bir sebep yok açıkcası.
Şu MEBBIS'e bağlanma derdim olmasa tercihim linux olurdu. Mecbur kullanıyoruz.

agd85' Alıntı:
Aynen bende bu sorunu yaşadım.. Lenovo z500 de bu sorunun bir çözümünü bulamadık ve mecburen tekrar 8.0 terfi.. :)
Ha birde videolarda kasma sorunu vardı..

Geri