windows 8 kullananlar

Kodla Büyü
win8 i win7 gibi kullanmak mümkün arkadaşlar, şöyleki

1. başlat menüsü internetten indirilip kurulabiliyor
2. aşağıda eklediğim resimdeki ayarlardan arayüz ve metro kenar çubuğu iptal edilebiliyor

geriye kalan kısmı win7 ile aynı zaten sadece antivirüs programı win8 in içine gömülmüş, başkada bir fark falan göremedim ben.

Mero arayüz ve metro köşesi nasıl iptal edilir
1. önce win8 başlat menüsünün programını kuruyoruz
2. başlata sağ tıklıyoruz

3 açılan pencerede genel ayarlardan metro arayüzünü iptal ediyoruz.

Ekli dosyalar

• başlat.jpg
    başlat.jpg
    36.9 KB · Görüntüleme: 1,598
  • start menü ayarları.jpg
    start menü ayarları.jpg
    84.9 KB · Görüntüleme: 1,598
Kullanmaz olaydım.Beğenmedim performans olarak windows 7 bence daha iyi.En azından benim sistemimde öyle.

MSI GE70 modelini aldım, win8 kurulu... İlk açtığımda internetten aktifleştirdim... Lisans kodu olarak hiç bişey yok elimde... Bilgisayarıdaki etikette de yok herhangi bir ibare, sadece windows 8 etiketi var...

Win7 kurup denemek sonra yeniden win8e geçmek istiyorum, onun lisans kodunu vs nerden öğreneceğim?

s_kajmeran' Alıntı:
MSI GE70 modelini aldım, win8 kurulu... İlk açtığımda internetten aktifleştirdim... Lisans kodu olarak hiç bişey yok elimde... Bilgisayarıdaki etikette de yok herhangi bir ibare, sadece windows 8 etiketi var...

Win7 kurup denemek sonra yeniden win8e geçmek istiyorum, onun lisans kodunu vs nerden öğreneceğim?
Bu küçük program sayesinde kolayca öğrenebilirsin.

Ekli dosyalar

hastasıyız dede' Alıntı:
win8 i win7 gibi kullanmak mümkün arkadaşlar, şöyleki

1. başlat menüsü internetten indirilip kurulabiliyor
2. aşağıda eklediğim resimdeki ayarlardan arayüz ve metro kenar çubuğu iptal edilebiliyor

geriye kalan kısmı win7 ile aynı zaten sadece antivirüs programı win8 in içine gömülmüş, başkada bir fark falan göremedim ben.

Mero arayüz ve metro köşesi nasıl iptal edilir
1. önce win8 başlat menüsünün programını kuruyoruz
2. başlata sağ tıklıyoruz

3 açılan pencerede genel ayarlardan metro arayüzünü iptal ediyoruz.
başlat menüsü olarak hangisini kullanıyorsunuz sayın hocam?

Geri