Windows 8

Kodla Büyü
kullanıpta memmun kalmayan bir ben varım galiba bana göre ekranınız dokunmatikse kullanışlı olabilir ama değilse tam bir eziyet... win 7 bANA göre daha kullnışlı

windows ürününü satın alıp kullanmaya başladık, hızını çok seviyorum, donma hiç yaşamadım, ilk başta bana da dokunmatik için iyi gelmişti ama başlat çubuğunu programla kurduktan sonra bir sıkıntı yaşamadım, hatta ki windows 7de klasörler açıkken üstte adres çubuğunun dolmasını beklemek de ayrı bir sıkıntıydı bunda o da yok...

ali04' Alıntı:
ftp://h86-62-98-50.ln.rinet.ru/Programs/Windows%208/MICROSOFT.WINDOWS.8.ENTERPRISE.RTM.X64.VOLUME.ENGLISH.DVD-WZT/9200.16384.120725-1247_x64frev_Enterprise_VL_HRM_CENA_X64FREV_EN-US_DVD.iso
dili ne rusça mi?

4 gb ram - çift çekirdek işlemci ile Windows 8 kullanıyorum... Windows 7 den daha hızlı performanslı ve görsel... yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. çakışan olmayan çalışmayan program yok. Tavsiye ederim

bugün bi öğrencim bilgisayarını getirdi, yeni almış windows 8i ilk kez kullandım.. bana çok değişik geldi, denetim masasının bile yerini bulamadım yani o derece :) başlat düğmesi filan da kalkmış, alışıldık şeyleri göremediğim için beğenmedim gibi hissettim..

1 seneden fazladır windows 8 (Final sürümünden önce RC sürümünü) kullanıyorum, kısaca şöyle özetleyeyim:
Windows 8 = Windows 7 + Daha fazla hız + Metro uygulamaları + Metro Arayüzü

Win8 i deneme sürümünden bu yana kullanıyorum. Ocak ayında deneme süresi bitti. Alışması uzun zaman olmuştu. Mart ayında yeni bir pc aldım Win8li.
"Windows bir sorun algıladı kapanacak" uyarısı ile ilk kez karşılaştım. Son zamanlarda sıklaşmaya başladı bu uyarı. Halbuki deneme sürümünde karşılaşmamıştım böyle bir şeyle.
Artık umudumu yitirdim. Windows20 çıksa bile bu sorunlar devam edecek bence

bilgisayarın donanımlarının win 8 e uyumlu olup olmadıgını nasıl anlarız? bunu gösteren bir programcık var mı?

Geri