Korsan Xp veya korsan Win7 silip korsan win8 kurmuşsun bunun günahı olmaz. Günahı xp den almışsın onun hakkını win8 devretmişsin. Burada aslında korsan kullanıyorsun sayılmaz. Sadece yazılımın sürümünü değiştirmişsin. :mrgreen:mystreous' Alıntı:"Günahı Hasari'nin boynuna" diyip bastım korsan keyi. Günahsız 2013 güzelmişhasari' Alıntı:Sistem özellikleri orta ve üst sınıf ise düşünmeden çakın win7 , win8 office paketi olarakta 2010 veya 2013 kurun günahı benim boynuma olsun. Gelişime ne kadar direnebilirsiniz. Eninde sorununda herkes üst sınıf yazılımlara terfi etmek zorunda.![]()
Kandırıyorlar hocam, ekrana gelen sadece metro arayüzü ve sen yüklendi sanıyorsun.Halbuki herşey arkaplanda devam ediyor.berra_u' Alıntı:2-3 aydır win8 kullanıp hala açılma-kapanma hızına sasıranlardanım![]()
hasari' Alıntı:Korsan Xp veya korsan Win7 silip korsan win8 kurmuşsun bunun günahı olmaz. Günahı xp den almışsın onun hakkını win8 devretmişsin. Burada aslında korsan kullanıyorsun sayılmaz. Sadece yazılımın sürümünü değiştirmişsin. :mrgreen:mystreous' Alıntı:"Günahı Hasari'nin boynuna" diyip bastım korsan keyi. Günahsız 2013 güzelmişhasari' Alıntı:Sistem özellikleri orta ve üst sınıf ise düşünmeden çakın win7 , win8 office paketi olarakta 2010 veya 2013 kurun günahı benim boynuma olsun. Gelişime ne kadar direnebilirsiniz. Eninde sorununda herkes üst sınıf yazılımlara terfi etmek zorunda.![]()
:lol:eemree' Alıntı:hasari' Alıntı:Korsan Xp veya korsan Win7 silip korsan win8 kurmuşsun bunun günahı olmaz. Günahı xp den almışsın onun hakkını win8 devretmişsin. Burada aslında korsan kullanıyorsun sayılmaz. Sadece yazılımın sürümünü değiştirmişsin. :mrgreen:mystreous' Alıntı:"Günahı Hasari'nin boynuna" diyip bastım korsan keyi. Günahsız 2013 güzelmişhasari' Alıntı:Sistem özellikleri orta ve üst sınıf ise düşünmeden çakın win7 , win8 office paketi olarakta 2010 veya 2013 kurun günahı benim boynuma olsun. Gelişime ne kadar direnebilirsiniz. Eninde sorununda herkes üst sınıf yazılımlara terfi etmek zorunda.![]()
![]()
günah updated successfully
COBOL' Alıntı:Kandırıyorlar hocam, ekrana gelen sadece metro arayüzü ve sen yüklendi sanıyorsun.Halbuki herşey arkaplanda devam ediyor.berra_u' Alıntı:2-3 aydır win8 kullanıp hala açılma-kapanma hızına sasıranlardanım![]()
WİN98-2 yükle ve hıza yine bak derim.
Kapanması (butona ulaşana kadar) da bir o kadar uzun :alkis:volkankey' Alıntı:COBOL' Alıntı:Kandırıyorlar hocam, ekrana gelen sadece metro arayüzü ve sen yüklendi sanıyorsun.Halbuki herşey arkaplanda devam ediyor.berra_u' Alıntı:2-3 aydır win8 kullanıp hala açılma-kapanma hızına sasıranlardanım![]()
WİN98-2 yükle ve hıza yine bak derim.
öyle degil hocam gercekten cok hizli aciliyor
ve metro ekrani görünür görünmez mesela tarayicima tikladigimda hemen aciyor
bilgisayarim 8 yasindan büyük P4