windows7 mi xp mi?

Kodla Büyü
kesinlikle win7.windows Xp nasıl 2002 'den sonra nasıl yaygın olduysa eminim win7'de yakında öyle olacaktır.

Kesinlikle Win7 ,Microsoft vistadaki handikabını win7 ile düzeltti.Özellikle driverların çoğunu kendisinin tanıması xp'den ayıran en güzel özellik bence..

ah bide indirebileceğim sağlam bi link bulabilsem. :) şöyle elinde linki olan birisi pm atsa bana al kardeş burdan indir dese. :roll:

Birkaç problem göze çarpmakta fakat yakın zamanda sp ler ile düzeltilecektir. Ama XP nn papucunu beklenilenden daha kısa sürede atacacğı kesin

Harici ekran kartınız var ize win7 ye terfi etmenizi şiddetle tavsiye ederim.
Onboard ekran kartları ile win7 xpden dah vahim.
İndirmek isteyen arkadaşlara torrent sitelerini tavsiye ederim.

suferi' Alıntı:
Stanbull' Alıntı:
şu dünyada vista seven bir ben varım..
çok ilginç ama ben vistayı seviyorum

gerçekten şaşırtıcı .
yakında tv kanallarından birinde haberin çıkar artık.
:D

arkadaşlar bence de vista olayı çok fazla abartıldı. sistem gereksinimlerini karşılayamayan bilgisayarlara yüklendi vistalar ve piyasaya sürüldü. sonuç olarakta tabiki çok ağır ve çekilmez halde bir bilgisayar çıktı ortaya. ben 2 yıl vista (home premium) kullandım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. evet bazı sürücü olaylarında sıkıntılar oldu buda açık bir durum zaten.

win 7 ye gelince kesinlikle tavsiye ederim. oldukça hızlı ve görsel olarakta iyi olan bir işletim sistemi. ben kullanıyorum ve memnunum. yani win xp ye göre çok daha iyi.

nvdia geforce 9400 gt ekran kartım win 7 için driverını yükledim ama yine ekran çözünürlüğünü ayarlayamdım :verymad: :tr:

şuan için kesinlikle xp
win7 bi çok programı desteklemiyo buna virüs programı da dahil win7 yüzünden lisanslı virüs programımı kullanamıyorum web kameramı tanımıyo hatta kameranın resmi sitesinde win7 ye uygun driver bile yok henüz elimde lisanslı win7 olmasına rağmen bi süre daha eski windows sürümleriyle devam edeceğim sanırım ta ki win7 kendine çeki düzen verene kadar :)

bende tavsiye üzerine indirip kurdum ve artık onu kullanıyorum. şu anda hem xp hemde win7 yüklü. fazla program kurmadım ama antivirüs ile office falan kurdum sorun yaşamadım. bazı driverların sorun yaratması şimdilik normal çünkü daha çok yeni. o yüzden xp hala yüklü olarak duruyor. çalışmayan bi uygulama olursa xp den açıp ordan işimi hallederim diye.

şu anki haliyle xp den daha hızlı çalıştığını söyleyebilirim. yanlız bazı özellikleri tuhafıma gidiyor yeni olduğu için. mesela görev çubuğu üzerindeki programlar gruplama mantığıyla çalışıyor. pencerelere ulaşmak için ekstradan işlem yapmak gerekiyor. yada ben tam olarak öğrenmediğim için öyle yapıyorumdur. :)

alışmıştım az önce 13 günün kaldı diye uyarı aldım :verymad:
hızlı ve kullanışlı xp den geçerken baya zorlandım ama bir daha xp kurmam galiba.

Geri