windows7 mi xp mi?

Kodla Büyü
arkadaşlar bende asus f8v series laptop vard ve vista yüklüydü, windoes 7 yükledim ve evde kablosuz internet kullanıyorum ve sürekli kopmalar yaşıyorum.
yani daha çok kararsız gelişmesi gerekiyor......

kesinlikle win7 güzel bi bilgisayarınız varsa bide xp mode kurarsınız yanlız xpde çalışan win7 de çalışmayan nadir uygulamaları onunla çalıştırırsınız.yanlız biosdan sanal makine ayarnı yapmanız gerekiyomuş benim casper da öyle bi ayar olmadığı için ben yapamadım...

Merabalar, bizim okula bugün bir bilgisayar geldi, format atılması gerekiyor. Elimede Pardus dışında bir işletim sistemi yok. Okulda da format cd'si yok. Bilgisayarın anakart cdsi de yok. Ona nasıl format atabilirim, hangi işletim sistemini tavsiye edersiniz? Netten işletim sistemini nasıl indirebilirim?

Stanbull' Alıntı:
şu dünyada vista seven bir ben varım..
çok ilginç ama ben vistayı seviyorum
hocam aynen ben de çok seviyorum vistayı. win7 ye geçtim 2 ay önce. geçen arkadaşın bilgisayarında vista gördüm özlemle baktım, evet win7 ile sorunum yok ama sağ alttaki mavi internet simgesi bile bi başka vistada.

vistada sorunların hep düşük ve ortaya yakın seviyedeki bilgisayarlarda yaşandığını düşünüyorum.

tutuculuğun da bi anlamı yok ama, yaşasın WIN 7 :)

windows 7 gerçektende çok kaliteli.Birçok sürücüyü yapsında barındırıyor.hızı ve kalitesi tartışılmaz vista gibi bir hayal kırıklıgından sonra win 7 çok iyi geldi

kendim kullanmadım 7 yi ama birkaç laptopda baktım da şu simgeler çok büyük ya :) ufaltılamıyormu bunlar..
birde win7 nin xp gibi kırılamayacağı olamayacağı söyleniyordu ne oldu bilgisi olan varmı?

hocam windows 7 kırıldı hatta kırdıktan sonra güncelleştirmeler de çalışıyor. kırması tek tıkla yapılıyor. microsoft korsan kopyaları tespit eden güncelleştirmenin yakında çalışacağını ve kopyaların devre dışı kalacağını bildirse de henüz ses seda yok.

benimde merak ettiğim şu. Xp de çalışan veya bulaşan keyloggerlar, virüsler,trojan lar Win7 dede aynı etkiyi yaparmı? yoksa farklı bi sistem olduğu için etkisizmi kalır? yeni işletim sistemine göre yenidenmi yazılmaları lazım?

the_myth' Alıntı:
benimde merak ettiğim şu. Xp de çalışan veya bulaşan keyloggerlar, virüsler,trojan lar Win7 dede aynı etkiyi yaparmı? yoksa farklı bi sistem olduğu için etkisizmi kalır? yeni işletim sistemine göre yenidenmi yazılmaları lazım?

hocam aynı etkiyi yapmıyor ama onlarda gelişiyor win7 de bulaşan trojan vb win7 uyumlu onlarında eski sürümleri işe yaramıyor :D

Windows 7, arkadaşın dediği gibi harici ekran kartınız varsa raminizde varsa iyi çalışıyor. Sürücü problemine gelince bazı donanımların win7 sürücüleri yok ama vista sürücülerini genelde destekliyor.

Geri