Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam site genel itibariyle güzel, elinize sağlık.
Daha iyi olabilir mi ? Evet.
Mesela banner daha canlı ilgi çekici olabilir, ama sanırım banner geçici olarak yapılmış (19 Mayısla ilgili metin var üzerinde)
Birde linklere her tıklandığında sayfa yeniden yükleniyor. İframe kullansaydınnız daha bir kullanışlı olurdu die düşünüyoRUM.
Kolay gelsin.
tasarım bana ait değil evet. aslını sorarsanız html bilgim iyi kendime güveniyorum ama tasarım yapamıyorum sıkıntı orda uhaha:
renk uyumu şekil taslak derken berbat bişiy çıkmasın diye tasarımı (fatih etsiz ) kullandım..
tşk ederim..
ayrıca saat 1 olmuş hala google siteyi görsün diye uğraşıyorum cık. inat etti bende inat ettim. hiç birşey çekilde google aramasında çıkmıyor..
benim sorum farklı idi .. ama yine de tşk..
google indexlerken sitemap aracılığıyla daha hızlı indexler. ve sitemizin adresininden sitemap yayınladığımızda direkt ana sunucu dizininde arıyor. böyle bir sıkıntı var. elbet 2 dk da google yer aamayacak sitemiz. ama işlemleri biraz hızlandırmak için bir iki işlem denedim. yine de olmadı. meta keylerini bile farklı tanıtıyordu sitenin . şimdi allaha şükür google- türkiye anlaşmazlığına rahmen site çıkıyor şükür.
hocam tşk ederim hatırlattığınız için. ayrıca fatih beye ayrıca tşk ederiz bizi yormadığı için. tasarım yerine edit by yazmam daha mantıklı) doğrusunuz.
demişsiniz ki banneri değişin daha güzel olsun. resmi site var olsun da çok fazla uğraşıp da emeğimin karşılığında bir tşk bile alamamak beni üzmesin diye ilgilenmek istemiyorum. o yüzden bir tasarım buldum değiştirdim o kadar..