xp Güncel Hafifletilmiş sistem 269 mb Tek link

Kodla Büyü

serdengeçti

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
SP3 Sonrası tüm güncellemeleri,Internet Explorer 8 ve Windows Media Player 11'i içerir. En çok kullanılan klavye dilleri çıkarılmamıştır..Windows Dosya Koruması Devre Dışı bırakıldı.İmzasız Tema Yükleme Desteği.TCP/IP Yaması(Sınırsız).
ISO Boyut : 269 MB

vBTKK.jpg

tekaudi.rar - 236.47 MB

alternatif link
http://www.mixturefile.com/download=CqdmdY

hocam 80 mb ram kullanıyor ilk açılışında çalıştırır gibime geliyor denemek lazım

güzel paylaşım teşekkürler hocam, çıkartılan bileşnleri yazarmısınız? sonrasında program kurmakta sıkıntı oluşmaz umarım.
indirmeye başladım :)

269mblik xpyi indirince noormal format atıp xp kurabilecezmi
yani bunun dosya boyutu baya küçükmüş ondan sordum

sarix' Alıntı:
269mblik xpyi indirince noormal format atıp xp kurabilecezmi
yani bunun dosya boyutu baya küçükmüş ondan sordum

evet hocam format atıp yeni kurulum yapabilirsiniz. hafifletilmiş sürüm

hocam ellerine ve emeğine sağlık.

eğer sen hazırlamışsan çıkardığın öğeleri, kullandığın programı(nlite vb) yazarsan hepsimize ve kullanlara kapı açmış olursun.

netbook sistemlerinde sıkıntı çıkarmaması için çıkartılan öğeleri yazmakta fayda görüyorum. Malum bazen wlan kaldırılıyor yada faks sonrada bu işlevler kullanılamılıyor.

bomax01 hocam kendi yapımım değil. isteğiniz gayet mantıklı sonraki paylaşımlarımda dikkat ederim teşekkür ederim

Hocam programı indirdim cd ye yazdım .Ama auto run nasıl çalışacak anlamadım.Başka bir programla mı yazmam gerekiyordu?Diğer xp ler gibi olmadı.

256 mb ram bilgisayara zar zor xp kurmuştum bu sürüm iyi oldu hocam. Eline sağlık.

hocam galiba ben daha indirdiğim dosyayı nasıl yazdıracağımı bilmiyorum.Utandım bir an kendimden.128 mb bilgisayarlara normal xp yüklü ve zor çalışıyorlar o yüzden bunu denemek istemiştim.

hocam indirdiğiniz dosyadaki isoyu nero , ultraiso vs program ile cd ye yazabilirsiniz

örneğin ultra iso da

dosya - aç - yoluyla iso uzantılı dosyayı seçip ana menüdeki cd imajı yazdır yoluyla cd ye dosyayı yazdırabilirsiniz. Yalnız yazdırma hızını düşük tutmalısınız. :)

hocam indirmiş fakat deneme fırsatım olmamıştı. dün denedim. walla süper. cd yi takıp kurulmasını bekliyorsun. öle sp3 felan indirme zahmeti felanda yok. çok faydalı oldu şahsen :)

Geri