xp Güncel Hafifletilmiş sistem 269 mb Tek link

Kodla Büyü
hayalcisuat' Alıntı:
hocam indirmiş fakat deneme fırsatım olmamıştı. dün denedim. walla süper. cd yi takıp kurulmasını bekliyorsun. öle sp3 felan indirme zahmeti felanda yok. çok faydalı oldu şahsen :)

yorum için teşekkürler hocam :)

Bu sistemi acer power s bilgisayarlara kurmak istemiştim ama olmuyor normal xp yi kurduğum zaman ses ve etherneti tanıyor.bu xp de tanımadı bende internetten acer sayfasından (bu modelin xp uyumu yok)başka modellerin ses ve ethernetini indirdim.İnternet çalıştı ama ses kartını indirip yükledikten sonra bilgisayar tekrar başlayınca mavi ekran geliyor.Acaba çözümünü bilen var mı.Yani bunu yükleyebilseydim çok iyi olacaktı.Çünkü ramlarim 128 veya 160 mg ve hardiskte 4 gb böyle olunca normal xp yi kullanıyoruz ama hep yetersiz alan uyarısı veya yavaşlık sorunları var.Dyned de kullanıyoruz.İnternetten başka lite xp de denedim yine mavi ekran.
Çözümü hakkında bilgisi olan var mı ?Veya bu sisteme olmazmı? Yardımlarınızı bekliyorum

hocam iso boyutu düşürülürken içerisindeki driverların bazıları silinmiştir. bilgisayarın sürücüleri mevcut ise rahatça kurabilirsiniz

arkadaşlar haifiletilmiş xp yi indirdim ama henüz hafifleyemedim.DAEMON Tools Lite ve magic iso programı ile indirdiğim dosyayı cdye yazmaya çalıştım ama yapamadım :oops: Netten baktım nasıl yapılır bu programlarla diye ama işime yarayacak bilgi bulamadım. Format cdsi ni nasıl hazırlarım şimdi ben?

hocam ultraiso kurun ,daha sonra prgramı açıp menüden Dosya - aç a tıklayın daha sonra iso dosyasını seçin. Araçlar menüsünde cd imajı yazdır butonuna tıklayın yazarken hızı düşük tutun x8 gibi bootable cd niz hazır olacak

serdengecti' Alıntı:
SP3 Sonrası tüm güncellemeleri,Internet Explorer 8 ve Windows Media Player 11'i içerir. En çok kullanılan klavye dilleri çıkarılmamıştır..Windows Dosya Koruması Devre Dışı bırakıldı.İmzasız Tema Yükleme Desteği.TCP/IP Yaması(Sınırsız).
ISO Boyut : 269 MB

vBTKK.jpg

tekaudi.rar - 236.47 MB

alternatif link
http://www.mixturefile.com/download=CqdmdY
:++:

sabahtır uğraşıyorum, hayatımda ilk kez format cd'si oluşturdum. Artık format atmaya başlamış, kur dosyaları kopyalarken hata verdi. ...... (dosya ismini aklımda tutamadım)dosyası bozuk diye. bu paketle format atan arkadaşlar nasıl yaptılar acep?

uyurgezer' Alıntı:
sabahtır uğraşıyorum, hayatımda ilk kez format cd'si oluşturdum. Artık format atmaya başlamış, kur dosyaları kopyalarken hata verdi. ...... (dosya ismini aklımda tutamadım)dosyası bozuk diye. bu paketle format atan arkadaşlar nasıl yaptılar acep?
Aynen hocam. sys uzantılı bir dosyaya bozuk dedi ve kur devam edemiyor hatası verdi.

:alkis: hocam paylaşım için teşekkürler akşam evden indirecem sonra deneyip burada nasıl olduğuna dair bir yazı yazarım...

Geri