hayalcisuat' Alıntı:hocam indirmiş fakat deneme fırsatım olmamıştı. dün denedim. walla süper. cd yi takıp kurulmasını bekliyorsun. öle sp3 felan indirme zahmeti felanda yok. çok faydalı oldu şahsen
yorum için teşekkürler hocam
hayalcisuat' Alıntı:hocam indirmiş fakat deneme fırsatım olmamıştı. dün denedim. walla süper. cd yi takıp kurulmasını bekliyorsun. öle sp3 felan indirme zahmeti felanda yok. çok faydalı oldu şahsen
suvari' Alıntı:Teşekkürler, ayrıca "fileswap.com" sitesine koymanız da iyi olmuş. Deneyip bakacağız artık.
serdengecti' Alıntı:suvari' Alıntı:Teşekkürler, ayrıca "fileswap.com" sitesine koymanız da iyi olmuş. Deneyip bakacağız artık.
şu an indirme hızı felan baya iyi gerçekten
:++:serdengecti' Alıntı:SP3 Sonrası tüm güncellemeleri,Internet Explorer 8 ve Windows Media Player 11'i içerir. En çok kullanılan klavye dilleri çıkarılmamıştır..Windows Dosya Koruması Devre Dışı bırakıldı.İmzasız Tema Yükleme Desteği.TCP/IP Yaması(Sınırsız).
ISO Boyut : 269 MB
tekaudi.rar - 236.47 MB
alternatif link
http://www.mixturefile.com/download=CqdmdY
Aynen hocam. sys uzantılı bir dosyaya bozuk dedi ve kur devam edemiyor hatası verdi.uyurgezer' Alıntı:sabahtır uğraşıyorum, hayatımda ilk kez format cd'si oluşturdum. Artık format atmaya başlamış, kur dosyaları kopyalarken hata verdi. ...... (dosya ismini aklımda tutamadım)dosyası bozuk diye. bu paketle format atan arkadaşlar nasıl yaptılar acep?