Hocam o işi Hüseyin hocamızın hg zil programı daha iyi yapıyor.fantasio' Alıntı:Müzik çalar tarzı bir uygulama ekleyemez miyiz farklı günlerde verilen listedeki müzikleri çalacak?
Mesela pazartesi pop şarkılar,salı türküler olacak şekilde
nightwalker99' Alıntı:Hocam bende c# ile uğraşıyorum. Kendim pano tasarımı yapmak istiyorum. Benim panomda nöbetçi öğretmenler ve o ders saatinde hangi sınıfta hangi öğretmen var onların gözükmesini istiyorum. Fakat veritabanını oluştururken ve bilgileri çekerken nasıl bir mantık izlemem gerekiyor. İşin içinden çıkamıyorum. Dizi kullanmak istemiyorum.
Yani demek istediğimi örneklendirmek gerekirse örneğin 3. ders saatinde :
Ortada 3. Ders yazacak
Sol tarafta Nöbetçi öğretmenler
Sağ tarafta 3. Derste hangi öğretmen hangi sınıfta olduğu gözükecek
bunun için nasıl bir veri tabanı oluşturmam gerekiyor ve bu bilgileri nasıl çekmem gerekiyor. işin kod kısmını istemiyorum. Sadece mantığı nedir. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
onaylandı hocam.only61' Alıntı:hocam 750901...onaylayabilir misiniz?
TEŞEKKÜRLER SAYIN HOCAMacelayir' Alıntı:onaylandı hocam.only61' Alıntı:hocam 750901...onaylayabilir misiniz?
only61' Alıntı:hocam ayarları yapamıyorum mesela nöbetçi öğretmen falan ekleyemiyorum..diğerleri de öyle
TAMAM HOCAM ORAYI ATLAMIŞIM..TEŞEKKÜRLERacelayir' Alıntı:only61' Alıntı:hocam ayarları yapamıyorum mesela nöbetçi öğretmen falan ekleyemiyorum..diğerleri de öyle
hocam kontrol ettim. bir problem gözükmüyor. nöbetçi öğretmen ve öğrenci eklemeden önce anasayfadan günlük kaç öğretmen nöbet tutuyor onu yazmanız gerekiyor. daha sonra alanlar oluşunca nöbetçi öğretmenleri ve öğrencileri yazıyorsunuz.
yaya2015' Alıntı:Birde eklediğimiz birşeyi mesela nöbetçi öğrencileri yanlış yazdık. Silemiyoruz. Sil butonları çalışmıyor.