Yüksek Lisans Tez Araştırmam için Desteğinize İhtiyacım var

Kodla Büyü
hocam doldurdum ama biraz kastı açıkcası inşallah faydalı olmuşumdur...Darısıda benim başıma olsun :D

fatih22222 hocam çok tşk ederim. Zaman ayırmak ciddi anket doldurmak ve doldurtmak gerçekten zor. Ancak bilgisayarbilisim üyeleri gerçekten çalışmama iyi katkı sağladı ve hala da sağlıyor. Sonuçları özellikle burada paylaşacağım. Danışmanım uygun görürse özellikle teşekkür kısmında sitenin adından bahsedeceğim :)

Değerli hocalarım katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Sizin baya bir zamanınızı aldım. Ancak son birşey daha rica edebilir miyim.
Çalışmamın üç kısım katılımcısı var. Bunlardan biri de ortaokul-lise öğrencileri. Bu katılımcılara bir türlü ulaşamıyorum. Bu anketi Laboratuvar dersinizde 5-10 dk zaman ayırarak FACEBOOK kullanan öğrencilerinize uygulatmanız mümkün müdür?

eylence' Alıntı:
... Çalışmamın üç kısım katılımcısı var. Bunlardan biri de ortaokul-lise öğrencileri. Bu katılımcılara bir türlü ulaşamıyorum. ...

Size en yakın herhangi bir lise veya ortaokul binasından içeri girerseniz istemediğiniz sayıda bulabilirsiniz :) ders saatleri içerisinde tek tük ortalıkta dolaşanlar olduğu gibi, merdiven altlarında ya da duvar köşelerinde hareketsiz duranlara da rastlayabilirsiniz. Ha istisnasız hepsi de bahsettiğiniz siteyi sandığınızdan daha fazla kullanıyordur.
Umarım yardımcı olabilmişimdir,
Çalışmalarınızda ve anketinizde başarılar dilerim.

mrtspmz' Alıntı:
eylence' Alıntı:
... Çalışmamın üç kısım katılımcısı var. Bunlardan biri de ortaokul-lise öğrencileri. Bu katılımcılara bir türlü ulaşamıyorum. ...

Size en yakın herhangi bir lise veya ortaokul binasından içeri girerseniz istemediğiniz sayıda bulabilirsiniz :) ders saatleri içerisinde tek tük ortalıkta dolaşanlar olduğu gibi, merdiven altlarında ya da duvar köşelerinde hareketsiz duranlara da rastlayabilirsiniz. Ha istisnasız hepsi de bahsettiğiniz siteyi sandığınızdan daha fazla kullanıyordur.
Umarım yardımcı olabilmişimdir,
Çalışmalarınızda ve anketinizde başarılar dilerim.
:idea: :)
Hocam ben ankaradayım. Benzer uygulamalar yaptım. ancak siz heryerdesiniz. Karsta Edirnede İzmirde Vanda... :)

Geri