:++: Müthiş yakalamışsın hocam. Ben günlerdir buda nerden çıktı diyor işin içerisinden çıkamıyordum. Şimdi sen yazınca daha iyi oturdu herşey bende... Malum bu sene sonunda dersaneler güm. Şu an benim çalıştığım okula kaç tane stajer öğretmen geliyor inanamazsınız bir okulda öğretmen kadar stajer öğretmen var Onuda anlayamamıştım. Malumunuz bu sene tezsiz yüksek lisans ile pedagojik formasyonla dersane öğretmenlerine meb yolu açarlar, üstünede mayısta hepsine 2-3 yıllık öğretmen gibi puanı döşerler... iyi yine 36 az vermişler... Parayla tezsiz yapanları saymıyorum bile... He malum sendika parayla tezsiz yl anlaşması yapmıştı değilmi üniversitelerden biriyle oda gözden kaçacak şey değil...afsinbey' Alıntı:Öğretmenlik yapabilmek için tezsiz yüksek lisansla pedagojik formasyon alanlar da havadan 36 puan mı alacak şimdi?
biraz saygi bu tiye almak niye ogretmen forumu biraz meslege yakisan sekilde konusunumutunyerindeyiz' Alıntı:kimseye zorla yüksek lisans yaptırmıyorlar. isteyen gider yapar. yüksek lisans yapana ek hizmet puanı, ek para veya ek haklar kadar saçma bir şey yok. bak ne güzel kendinizi geliştiriyorsunuz, daha iyi öğretmen oluyorsunuz, kaliteniz yükseliyor. Türkiye'de 1000 tane tez yazılıyorsa, 990 tanesi hiç bir işe yaramaz.
En sinir olduğum noktayı yakalamışsın hocam. Adam 140 puanla fen edebiyat okumuş, sonra formasyon alıp öğretmen olmuş. Ona veriyor 36 puan. Ben 200 puanla tef okuyup öğretmen olmuşum bana bir şey yok. Bence formasyon adına yapılan yüksek lisanslar bu puanı almamalı.afsinbey' Alıntı:Öğretmenlik yapabilmek için tezsiz yüksek lisansla pedagojik formasyon alanlar da havadan 36 puan mı alacak şimdi?
:+1:mütef' Alıntı:Bence de saçma bir uygulama olur. O zaman üniversitede İngilizce hazırlık filan okuyanlara da ek puan verilsin. Hizmet puanını, sadece çalışma süresi ve çalışılan bölge belirlemeli..
sancaktepe' Alıntı:yuksek lisans yapan ve puanı eklenen var mı? Bunun için bir yerlere dilekçe felan mı vermek gerekiyor acaba..
sancaktepe' Alıntı:yuksek lisans yapan ve puanı eklenen var mı? Bunun için bir yerlere dilekçe felan mı vermek gerekiyor acaba..
bence hizmet puanı ajtif olarak hizmet verilen yere ne geliyorsa onun dışında verilmemelidir. ha ücret bakımından 5-10 lira aylığa etki edecekse olabilir.yoksa ankarada yaşa yükseklisans yap ek puan al bu doğudaki öğretmenlere büyük haksızlık olur.fahrican' Alıntı:sancaktepe' Alıntı:yuksek lisans yapan ve puanı eklenen var mı? Bunun için bir yerlere dilekçe felan mı vermek gerekiyor acaba..
Hocam 3 Kasımdaki haberde meb müsteşarı 1 hafta 10 güne kadar yönetmelikteki düzenlemenin yapılacağını söylemişti. 1 ay oldu hiç bir gelişme yok.
Yönetmelik yayınlansın durum netleşir. Yüksek lisans yapana ek puan verilmesi kesinleşirse bilgiler zaten mebbiste var. Tekrar dilekçe alacaklarını sanmıyorum.
Anadolu liselerinde görev yapmak için girilen sınavdan sonra tercih ekranında ek puanlar otomatik olarak hesaplanmış geliyordu.
bence hizmet puanı ajtif olarak hizmet verilen yere ne geliyorsa onun dışında verilmemelidir. ha ücret bakımından 5-10 lira aylığa etki edecekse olabilir.yoksa ankarada yaşa yükseklisans yap ek puan al bu doğudaki öğretmenlere büyük haksızlık olur.
MEB in taslak değerlendirmesine itiraz çok olmuştu bu konuda, o yüzden rafa kalktı diye biliyorum.itiraz eden de yoktu ama bu düzenlemeyi neden geri çekti acaba meb?