Yağız atlar kişnedi, meşin kırbaç sakladı. 2025 ZAM MASASI

Kodla Büyü
Bakalım ne olacak:

“Kabine yarın toplanacak: Memur ve emekli maaşları masada
.
.
.
Toplantıda memura refah payı, en düşük emekli maaşına artış ihtimalleri de masada olacak. Konuya ilişkin yasal düzenleme yapılması bekleniyor. Olası düzenlemenin de bütçe üzerindeki etkisi değerlendirilecek. 2024''ün ekonomik röntgeninin de çekileceği toplantıda, 2025 yılına dair beklentiler veriler eşliğinde de masaya yatırılacak.”

https://m.haberturk.com/kabine-yarin-toplanacak-memur-ve-emekli-maaslari-masada-3753248

Kabine toplantısı sona erdi. Emekli maaşı düzenlemesi ve memura refah payı hakkında bir açıklama yapılmadı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, en düşük SSK ve Bağ-Kur emekli aylığını yüzde 15,75 artırarak, 14 bin 469 liraya yükselttiklerini açıkladı.

Eğitim İş Sendikası yapılan ücret artışını protesto etmek için ülke genelinde 13 Ocak Pazartesi günü 1 günlük iş bırakma kararı almıştır. Tüm sendikalara duyurulur. Eğitim işli olarak pazartesi günü okula gitmeyip eylem yapacağız.

Egitim sendikaları hiçbir şeyi düzeltemez.Cunku biz öğretmeniz çocuklar var.Doktorlar saglik ocaklarını, hastaneleri bırakır 24 saat iş yapmazsa saglik sistemi çöker.Akabamda doktor bayan var istifa etti şimdi Hollanda'da doktor.Yasami da güzel, sadece evin içinde bile klinik açarak burada rahatça yaşarım diyor.Babasi emekli ogretmen onları da aldı gitti.

Maasimla, ek dersimle, başöğretmenligimle, dyk kur
sumla, nöbet ucretimle bile akrabamdaki ortaokul mezunu torna tesviyeciye yetişemiyorum.Meslekte 26 seneyi geçmişim.8 senelik işçiye yetişemiyorum.

Geri