Ne demis hocam haberimiz yokherhalde benim sevgili zümrelerimin TTKB başkanı Alparslan DURMUŞun bugünkü açıklamasından haberleri yok..
ttkb başkanı Alpaslan durmuş bilişim tek. Dersinin başka sınıf düzeyinde de gelmesi ya da kodlama dersi olarak bir dersin gelmesinin bir planı var mı sorusuna,"Böyle bir çalışmanın olmadığını ve böyle bir şeye de gerek olmadığını "ifade etti. Scratch Powerpoint gibiymiş bunu eğitim almadan kendisi yapmış dolayısıyla ve de 18 milyon öğrencinin tamamının kodlama eğitimini bilmesine gerek yokmuş. 8 ayda 180 derece dönerek dediklerini yalanlayan başkanı alkışlıyorumNe demis hocam haberimiz yok
E öğrensin madem herkes kendi ne diyelimttkb başkanı Alpaslan durmuş bilişim tek. Dersinin başka sınıf düzeyinde de gelmesi ya da kodlama dersi olarak bir dersin gelmesinin bir planı var mı sorusuna,"Böyle bir çalışmanın olmadığını ve böyle bir şeye de gerek olmadığını "ifade etti. Scratch Powerpoint gibiymiş bunu eğitim almadan kendisi yapmış dolayısıyla ve de 18 milyon öğrencinin tamamının kodlama eğitimini bilmesine gerek yokmuş. 8 ayda 180 derece dönerek dediklerini yalanlayan başkanı alkışlıyorum
8 ay önce https://twitter.com/btoplatformu/status/890921104331689984
Nerde ne zaman söylemiş. Kaynak var mı hocam?ttkb başkanı Alpaslan durmuş bilişim tek. Dersinin başka sınıf düzeyinde de gelmesi ya da kodlama dersi olarak bir dersin gelmesinin bir planı var mı sorusuna,"Böyle bir çalışmanın olmadığını ve böyle bir şeye de gerek olmadığını "ifade etti. Scratch Powerpoint gibiymiş bunu eğitim almadan kendisi yapmış dolayısıyla ve de 18 milyon öğrencinin tamamının kodlama eğitimini bilmesine gerek yokmuş. 8 ayda 180 derece dönerek dediklerini yalanlayan başkanı alkışlıyorum
8 ay önce https://twitter.com/btoplatformu/status/890921104331689984
hocam dün derneğimizin(bte) değerli bir üyesi toplantıda direkt soruyor ve cevap bu, ses kaydıda var ama paylaşamam etik olmaz.kendi paylaşırsa bilemem..ama inan kulaklarımla duydum. duymaz olaydım ama duydumNerde ne zaman söylemiş. Kaynak var mı hocam?