Biosoft' Alıntı:Bu da soru mu şimdi, ZAMAN la tabi hocam
ZAMAN'la geçmez ya Sabır çekeceksin,şükredeceksin
Biosoft' Alıntı:Bu da soru mu şimdi, ZAMAN la tabi hocam
Herkes özgürdür de hocam müslümanlar olarak birbirimizden sorumluyuz. Arkadaşlarımızı uyarmak görevimizdir.. Ayrıca İbadet yapmayarak benim içim temiz demek te insanları kurtarmaz.. İbadetler insanı güzelleştirir. Yani senin anlayacağın ikisi bir den olmalı. İbadet edenlerin dinini yaşamaya çalışanların kalp kırmaması gerekir. Ama hepimiz insanız hatamız olacaktır.. hatalar var diye hiç mi ibadet etmeyeceğiz yani??? Sadece içim temiz demele olmuyor.. Umarım sizde ibadetlerinizi yerine getirirsiniz. Bunu lütfen hayatınıza karışma olarak algılamayın. Sorumlu bir müslaman olarak müslümanlığımın gereğini yerine getiriyorum. Yüce Allah Kuran da Zariyat suresi 56. ayette şöyle buyuruyor :ufo60' Alıntı:Herkes özgürdür hocam. Başkalarının yaşam tarzları kimseyi ilgilendirmez. Ne türbanlısına ne minilisine kimse karışmamalıdır. Ben oruç tutana namaz kılana ne kadar saygı duyuyorsam onlardan da aynı saygıyı beklerim. Orucu ya da dini bahane ederek insanların kalbini kıranlar, kavga çıkaranlar da var. Öncelikle herkesin sevgi saygı ve hoşgörüden uzaklaşmaması dileğim.