hasanbiltek
Aktif Üye
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/yaki ... t-71708336
Birini kombiye, diğerini arabaya takacam. İnşallah işe yarar!!!
Birini kombiye, diğerini arabaya takacam. İnşallah işe yarar!!!
Benimde aklıma ilk bu geldi.nosTRa' Alıntı:Benim bu konuda kafama takılan bir konu var. Örneğin BRC neden arabalarına takmıyor bunu? Daha az yakar lpg de ya da "0" km araba da üretici firma takar ve derki benim arabam aynı segment rabaya göre %15 daha az yakar. Bu nedenle gerçekçi gelmiyor ama deneyimlerinizi yazarsanız da sevinirim.
hasanbiltek' Alıntı:Sayfanın devamında dediğiniz konuyla ilgili böyle bir ibare var ama ben anlamadım. Biri anlarsa bana da anlatsın :mrgreen:
+1hasari' Alıntı:Benimde aklıma ilk bu geldi.nosTRa' Alıntı:Benim bu konuda kafama takılan bir konu var. Örneğin BRC neden arabalarına takmıyor bunu? Daha az yakar lpg de ya da "0" km araba da üretici firma takar ve derki benim arabam aynı segment rabaya göre %15 daha az yakar. Bu nedenle gerçekçi gelmiyor ama deneyimlerinizi yazarsanız da sevinirim.
He hocam 1 kg süzme gönderecekler.izmitlii' Alıntı:kandırmaca olduğunu düşünüyorum. yanında 1kg bal falan hediyesi yok mu bunun?
hasanbiltek' Alıntı:He hocam 1 kg süzme gönderecekler.izmitlii' Alıntı:kandırmaca olduğunu düşünüyorum. yanında 1kg bal falan hediyesi yok mu bunun?
+1onurbulut' Alıntı:pek inanmamakla birlite takip...