Yapay Zeka İle Şarkı Yarışması İçin Destek

Kodla Büyü

artemisem

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar,
Kınık Anadolu İmam Hatip Lisesi Yıldız Işığı takımı olarak yapay zeka ile oluşturduğumuz şarkımızla İzmir Valiliği ve İzmir Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Yapay Zeka ile Şarkı Yarışması'nda yarışacağız.
Şarkıların değerlendirmesinde izlenme ve beğenme sayısı çok önemli. Instagram ve Youtube'da yorum, beğeni ve paylaşım yaparak desteklerinizi bekliyoruz.
Şimdiden teşekkürler.

hocam yanlış anlamayın da bu ne Allah aşkına ya? teknofest, uluslararası robot yarışmaları, tubitak vs hepsi reklam yarışmaları olmuş. basıyorsun parayı alıyorsun robotu yarışmada kimin robotu hızlı giderse o 1. oluyor. bu ne ya? elle tutulur bir tane teknoloji firmamız yok neyin yarışması bunlar? Nvidia tek başına ülkeyi satın alacak paraya sahip biz de çelik çomak oynuyoruz. koskoca Boston firması 1 milyar dolara satıldı, madem bu kadar teknoloji düşkünü idik neden dinazorlara değil de Boston fimasina yatirmadik? ben bu yarışmaların maalesef reklam amaçlı yapıldığını görüyorum. önü yok arkası yok. boş işler. diyeceksiniz farkındalık oluşsun filan. oluşmuyor böyle farkındalık. açacaksın çip fabrikasini, robot fabrikasını, roket fabrikasını vs. amaaaan neyse hocam ağır konuştu isem kusura bakmayın sitemim size değil.

BBNET
Geri