KARÇİÇEĞİ Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,836 27 Mart 2015 #1 http://www.textflip.net/
serdemir Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,278 27 Mart 2015 #4 Hocam uğraşma böyle şeylerle. Boş zaman yoktur, boşa geçen zaman vardır :wink:
mystreous Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,409 27 Mart 2015 #5 Senin zamanın fazla boş geçiyor galiba hocam.
K kkslyyldz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 309 5 Nisan 2015 #6 vurun abalıya .. hocam büyük ihtimalle surf yaparken öğrenmiş olduğu bir bilgiyi bizimle paylaşmış. Belki gün gelir lazım olur diye. Avukatlığı da bana düştü
vurun abalıya .. hocam büyük ihtimalle surf yaparken öğrenmiş olduğu bir bilgiyi bizimle paylaşmış. Belki gün gelir lazım olur diye. Avukatlığı da bana düştü
I imece35 Aktif Üye Mesajlar 108 5 Nisan 2015 #8 Hocam çok sağolun. Geçenlerde bana bi arkadaşım sormuştu bunu, bi projede lazımmış. Aradım söyledim ona . Tekrardan teşekkürler.
Hocam çok sağolun. Geçenlerde bana bi arkadaşım sormuştu bunu, bi projede lazımmış. Aradım söyledim ona . Tekrardan teşekkürler.
vantar Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,293 6 Nisan 2015 #12 ʎɐʍʎuɐ ʇnq ˙pǝuǝddɐɥ ƃuıɥʇǝɯos sı ƃuıɥʇʎɹǝʌǝ pǝuǝddɐɥ ƃuıɥʇǝɯos ˙llɐqʇooɟ ǝɥʇ sı ʇɐɥʇ 'llɐqʇooɟ ǝɥʇ sı ʇı ˙sǝɯıʇǝɯos 'op ı uɐɔ ʇɐɥʍ
ʎɐʍʎuɐ ʇnq ˙pǝuǝddɐɥ ƃuıɥʇǝɯos sı ƃuıɥʇʎɹǝʌǝ pǝuǝddɐɥ ƃuıɥʇǝɯos ˙llɐqʇooɟ ǝɥʇ sı ʇɐɥʇ 'llɐqʇooɟ ǝɥʇ sı ʇı ˙sǝɯıʇǝɯos 'op ı uɐɔ ʇɐɥʍ
burhaneren Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 895 6 Nisan 2015 #13 arifin manchestere attığı golü ararken karşılaşılabilecek bir paylaşım olmuş.Sağolun.
zodiac Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 3,199 12 Ocak 2017 #16 saçma sapan yorum yazanlara inat teşekkürler hocam
A arda5544 Aktif Üye Mesajlar 191 12 Ocak 2017 #17 aynı işlem ve daha fazlası paintte yapılıyor. ihtiyacı olanlara