E
eribol
Misafir
.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cümleyi eksik yazmışım, "başkaları" ifadesinden başka dersleri kastetmiştim... kişileri değil..Yoo, tam olarak öyle ispat edilir. Haklılıktan bahsediyorsak, haksızlık var demektir. Haksızlık var ise, haksızlık yapan birileri de var demektir. Haksızlık yapanlara ses çıkarmadan haklılık savunusunu nasıl yapacağız? Havanda su döverek değil herhalde.
18 saat haftalık ekderssssYeğitek daimi , geçici ve Uzaktan görevlendirmelerde ekders ücreti olarak kaç saat ödenecekti ? Bilgisi olan var mı acaba?
Uzaktan görev ile diğerlerinin ayni olması enteresan olmuş ...18 saat haftalık ekderssss
kulüpten ek ders nasıl alıyorsunuz hocam , btr kulüpten ek ders alamıyor diye biliyorumGörevlendirmelerden 2 tanesi kısa süreli. Merkez de çalışacaklar için bir şey diyemem ama okulunda BTR olmak ve 18 saat ( 3 nöbet + 2 klüp = 23) ek ders almak varken bence değmez.
Okyay hocam size ekders ücretinin ne kadar ödeneceği ile ilgili bilgi verdiler mi acaba?Amin. Zaten arkadaşlarla içerik geliştiriyorduk. 11 Eylül kadar uzaktan yaparız inşALLAH
Okyay Hocam, yeğitek sonucunu nasıl öğrendiniz?Msjla mı bildirim yapıldı?
Hocam mülakat için saat verdiler. Kesin sonuç için bazı arkadaşları aramışlar fakat beni WhatsApp grubuna eklemişler.
YEĞİTEK bünyesinde daimi veya geçici çalışanlara 27 saat olabilir fakat Uzaktan görevlendirilenlere de mi 27 saat ücret ödenecek? Onu anlamadım hocam Okyay hocam...27 saat
Bu yazıya istinaden alınabiliyor.kulüpten ek ders nasıl alıyorsunuz hocam , btr kulüpten ek ders alamıyor diye biliyorum
Yegitek hariç 18Merhaba Öğretmenlerim konuyu yeniden gündeme getireceğim açık öğretim genel müdürlüğü içerik geliştirme biriminde görev alma durumum var ama ek ders ile ilgili sorunlarım var 27 mi ekders alırım 18 mi şu anda teknik öğretmen olarak görev yapmaktayım.
Tavsiyeniz varsa onu da alabilirim
o nedir hocam? Hangi birim bünyesinde çalışılıyor?Teknoloji odaklı senaryo geliştirme ekibine katılmayı düşünen arkadaşlar var mı?
Hocam ben bi niyetlendim de adamlar baya profesyonel arıyorlar . Zaten o kadar yetkin olsam özelde extra iş yapardımTeknoloji odaklı senaryo geliştirme ekibine katılmayı düşünen arkadaşlar var mı?
yeni başvuru ekranı mı açıldı ?Teknoloji odaklı senaryo geliştirme ekibine katılmayı düşünen arkadaşlar var mı?
Hocam profosyenel derken neler istediler? Eğitim vs vermeyecekler mi?Hocam ben bi niyetlendim de adamlar baya profesyonel arıyorlar . Zaten o kadar yetkin olsam özelde extra iş yapardım