İl milli eğitim fotoğraflara bakmıyor.İl milli eğitim fotografları istiyor mu. Henüz fotograf çektirmedik.
Nüfustan randevu cumartesi günü aldım.
Hafta içi İlden evrakları halledip hafta sonu nufusa gideceğim.
İl milli eğitim fotoğraflara bakmıyor.İl milli eğitim fotografları istiyor mu. Henüz fotograf çektirmedik.
Nüfustan randevu cumartesi günü aldım.
Hafta içi İlden evrakları halledip hafta sonu nufusa gideceğim.
istanbul için evet, gidince sıramatikten sıra alıyorsun, ama randevu saati anormal sarkıyor, 15.10 randevumdu, 18.00 işleme aldılarArkadaşlar il nüfusa randevu saatinde mi gitmek gerekiyor. Gidince tekrar sıra almak gerekiyor mu? Oradaki işleyiş nasıl
Mesaiyi uzatmışlar ama çok yoğun 5 te gelirseniz 7 de sizi alırlar muhtemelen.İl nüfusta mesai kaçta bitiyor acaba azcık geç gitsek mesai bitimine yakın yaptirirmiyiz işimizi. Yada mesai 5 demi bitiyor orada ?
Hocam ben Trabzon'dayım. Ocak ayında başvurdum yeşil pasaporta. 1 hafta sonra geldi.Yılbaşından önce pasaporta başvuran arkadaşlar, pasaportlarınız geldi mi? Aralıkın son günü başvurduk kaç ay oldu hala basım öncesi son kontrolde
29 Aralık'ta başvuru yaptım. Hala basım öncesi kontrol aşamasında yazıyor. Tam 3 ay oldu.Doğumundan önce pasaporta sahip olan arkadaşlar, pasaportlarınız geldi mi? Aralıkın son gününde başvurduk kaç ay oldu hala basım öncesi son kontrolde
Aralık son gün başvurdum. Bir haftada geldi. İl İstanbul . Yalova'dan başvuran bir arkadasimin hala gelmedi.Yılbaşından önce pasaporta başvuran arkadaşlar, pasaportlarınız geldi mi? Aralıkın son günü başvurduk kaç ay oldu hala basım öncesi son kontrolde
Varsa eski pasaportu da götürürsünüz hocam. Başka belgeye ihtiyaç yokmilli eğitimden alınan yazı ;ve biyometrik fotoğraf dışında başka bir belge gerekiyor mu_? 500 er TL defter harcını da yatırdım.
Aralık başvurularına sıra gelmiş sanırım. Bugün teslim edildi bizim pasaportlar.
Tarihi hatırlamıyorum hocam. Önceliği yılbaşından sonrasına vermişlerdi. Öncekiler için anca sıra geldi sanırım ama son günler değildi diye hatırlıyorum başvurumu. Yılbaşından 10 gün kadar önceydi. Acelem olmadığı için peşine düşmemiştim açıkçası.Benim başvuru tarihi 28 Aralık ama hala ses soluk yok bizde, sizin kaçıydı acaba hocam?