GönderildiMerhabalar emeğinize sağlık çok teşekkür ediyorum Bende admin şifresi alabilir miyim pelinyksel@gmail.com
GönderildiMerhabalar emeğinize sağlık çok teşekkür ediyorum Bende admin şifresi alabilir miyim pelinyksel@gmail.com
Amd ekran kartı sürücüsünü kaldır, yeniden başlat, windows update yaphocam format sonrası ses çalışmıyor tahta da bu sorunu nasıl düzeltebilirim
bu dosyayı indirip kurmayı denedim fakat yüklenecek sürücü bulunamadı diyor birde ilk dediğinizi deneyeyimAmd ekran kartı sürücüsünü kaldır, yeniden başlat, windows update yap
Yada bunu kurun. Zaten konu içeriğine yazmıştım
Ses çıkışı ile ilgili sorun yaşayanlar lütfen ekte verdim ekran kartı sürücüsünü kurunuz
İndir gfx win 101 3790 101 2114 exe
Dosyayı indir gfx win 101 3790 101 2114 exe
dosya.co
Ayrıca okul açılmadan 1 hafta önce en güncel sorunsuz sürümü yayınlayacağım. İşleri daha çok kolaylaştırmayı düşünüyorum. Admin kullanıcı parolasız olacak bu kez
Hocam bende çok uğraştım dediklerini de yaptım ama düzelmedi en son çalışan bir tahtadan görüntü bağdaştırıcı sürücülerini yedekleyip çalışmayan tahtaya yükledim düzeldiHocam ses calismadi imajda
GönderdimAdmin şifresini alabilir miyim mümkünse
hazanname@gmail.com
Ayrıca okul açılmadan 1 hafta önce en güncel sorunsuz sürümü yayınlayacağım. İşleri daha çok kolaylaştırmayı düşünüyorum. Admin kullanıcı parolasız olacak bu kez
vay karizmaaaaaaa...Ekli dosyayı görüntüle 76467
%100 sorunsuz dokunmatik uyumlu imajımız yakında gelecektir
Muhtemelen hazırlarımhocam merhaba. yakın zamanda yeni sürüm gelir mi.
Gelecek hafta okula uğrayacağım. O zaman bir yedek hazırlayacağımHocam ne zaman paylaşırsınız?
Hocam bu hafta paylaşır mısınız acaba?Gelecek hafta okula uğrayacağım. O zaman bir yedek hazırlayacağım
hocam merhaba. çalışmayı yapabildiniz mi.Hocam ne zaman paylaşırsınız?
gglemas Hocam öncelikle eline emeğine sağlık. Tüm forumu okudum yukarıda admin şifresi paylaşılmış. Son sayfalarda şifre istenmiş sizde gönderdim yazmışsınız. Şifre değişikliği oldu ise ayseksr19@gmail.com adresine admin şifresini gönderebilir misiniz?