[YENİ] BT Bilgisayarları Hazır Sistem (Imaj-ISO) - Ekim 2024

Kodla Büyü
Elinize sağlık hocam güzel bir sistem olmuş simgeler çok hoş değişiklik iyidir.
bir de wi7 64 bit çalışmanız var sanırım onu da sabırsızlıkla bekliyorum.:)

Hayır hocam BIOS ile ilgili bir ayarlama yok imajda. İsterseniz BIOS'u varsayılan-default-optimized ayarlara çekip yeniden başlatın
Hocam işte sorun orada hiçbir şekilde biosa giremiyorum. Ne boot menüsü ne bios direkt masaüstüne geçiyor. Tuşlar çalışmıyor. Ben de acaba bir ayar mı yaptınız diye düşündüm.

Evet öyle bir hazırlığım var hocam. Meslek lisesinde görev yapan arkadaşlardan öneriler aldım bunun için. 1 hafta içinde onu da ımaj olarak yayınlamış olurum.
Hocam imajı hazırlayabildiniz mi? Kusura bakmayın bende acele ediyorum. Kendi oluşturduğum imajlar bazı bilgisayarlarda mavi ekran hatası veriyor. Sizin yapacağınız imajla denemek istiyordum.

hocam bu imajı uefı tabanlı laptoplara kurabilir miyiz okuldaki öğretmenlerin laptoplarını formatlamak için kullansak olur mu? malum çoğu uefi tabanlı ve bir de driver larda sorun yaşar myız ? eski mavi renkli anasayfası olan imajınızı labda kullanıyorum ama laptop un birinde (dell) legacy mode desteklenmediği için format atamadım.

Okulumuz BT sınıfındaki Aidata D22 Tümleşik bilgisayarlarından birinde açılışında siyah ekranı geçemediğimizden ne açabiliyoruz ne de formatlayabiliyoruz. Bu konuda yardımlarınızı talep ediyoruz.

Son düzenleme:
Bazen o şekilde sorunlarda ( bios, usb girişi, anakart vs arızaları) işin içinden çıkamadığımda sorunlu bilgisayarın HDD'sini aynı özellikteki başka bir bilgisayara takıp formatlamayı deniyorum. İşe yaradığı oluyor. Ya da HDD'lerini birbiriyle değiştiriyorum.

Geri