Önümüzdeki günlerde yayınlarım inşallah hocam. FAz-3 tahtalarda birçok çeşit var, durum karışık.yeni faz 3 aidata windows imaj hazırlayan hiç yok galiba sizin çalışmanız var mı hocam
hocam linkleri yenilermisiz lütfen. teşekkür ederim
Benim Drive alanlarında bu kadar link verebiliyorum hocam. Başka bir hocamız indirip depolama alanında paylaşsa daha iyi olurdu.linkler ölmüş hocam yeniler misiniz ? şimdiden teşekkürler...
Sağolasın hocam, var olbu imajda atak progmını kullansak bir sıkıntı yaşar mıyız doğan hocam ? bir ytü mezunu olarak sizlen gurur duyuyoruz
Defenderi devre dışı bırak ve sonra rar dosyasından yeniden çıkar programı hocam. Mobil ağa bağlandıktan sonra programı yönetici olarak çalıştırı.doğan hocam dün bi tahtaya sorunsuz kurdum 20 dk falan sürdü ama windows etkinleştirmeyi yapamadım bi türlü aşağıdaki hatayı alıyorum, sorun nedir acaba ?Ekli dosyayı görüntüle 74152
Henüz hiçbir tahta için Windows 11 sistemlerine geçmedim hocam.Usta eline sağlık güncel windows 11 için var mı
İndiren bir arkadaşımız tekrar yükleyebilir mi lütfen
Upload ediyorum, bitince alternatif bir link daha paylaşacağım.indiren arkadaşlar tekrar paylaşır mısınız lütfen
hocam peki bu şekilde aktivasyon yaptıktan sonra, belli bir süre sonra yine windows etkinleştürme uyarısı alır mıyız tahtalarda ?Defenderi devre dışı bırak ve sonra rar dosyasından yeniden çıkar programı hocam. Mobil ağa bağlandıktan sonra programı yönetici olarak çalıştırı.
Başlat - ayarlar - sistem - bildirimler ve eylemler:hocam tahta ilk açılışta şöyle bir ekran geliyor 3 gün sonra anımsat dediğimde yine çıkıyor her çılışta bunu nasıl çözeriz?Ekli dosyayı görüntüle 77738