emos249' Alıntı:bt öğretmeni malesef şaşırtıcı durumlarla karşılaşan branş. müdür yardımcım da bana "(gülümseyerek) -size kızıyorum- dedi nedenini sorunca da arada da bir odasına gidip "iş var mı" diye soracakmışım :? sanki müzik öğretmeni arada bir kendisine konser veriyor, türkçe öğretmeni şiir dinletisi yapıyor da bt öğretmeni böyle olacakmışş
emos249' Alıntı:bt öğretmeni malesef şaşırtıcı durumlarla karşılaşan branş. müdür yardımcım da bana "(gülümseyerek) -size kızıyorum- dedi nedenini sorunca da arada da bir odasına gidip "iş var mı" diye soracakmışım :? sanki müzik öğretmeni arada bir kendisine konser veriyor, türkçe öğretmeni şiir dinletisi yapıyor da bt öğretmeni böyle olacakmışş
bitefo_ilbasi' Alıntı:ben de tecrübelerime dayanarak(!) sana bişeyler yazayım hocam idareyle aranı sıkı tut. sen onların işini görürsen onlar da senin işini görür. sınıflardaki bilgisayarlara gelince; sınıf rehber öğretmeni sorumlu onlardan. yaparsan eğer yaptığın işleri hep yüzlerine söyle. estafirullah hocam ne demek yaparız falan deme. zamanla sadece eğitimci olmadığını bir teknik servis olduğunu benimsemeye çalış, bildiklerinle başkaları arkandan koşsun, havalı ol (bence )
acer50' Alıntı:Kesinlikle yapma, nezaketen yaptığın işler üzerine vazife kalır, görevinmiş gibi algılanır sonra. Evine pc getirenlrt mi dersin, gece vakti int. bağlanamıyom diye arayanlar mı, sonradan yaptığın işlerde beğenilmemeye başlar. 12 yıllık öğretmenim, kesinlikle yapma derim.
Türkçe öğretmeni 2-3 ayda bir evinizde şiir dinletisi yaparsa,emos249' Alıntı:bt öğretmeni malesef şaşırtıcı durumlarla karşılaşan branş. müdür yardımcım da bana "(gülümseyerek) -size kızıyorum- dedi nedenini sorunca da arada da bir odasına gidip "iş var mı" diye soracakmışım :? sanki müzik öğretmeni arada bir kendisine konser veriyor, türkçe öğretmeni şiir dinletisi yapıyor da bt öğretmeni böyle olacakmış
darkle3' Alıntı:Hocalarım ben yeni atandım adaylığım kalkmadı henüz. Okul müdürü okuldaki bilgisayarlara format atmamı istiyor. Lab. daki bilgisayara değil diğer öğretmen bilgisayarlarına. Bizim böyle bir görevimiz var mı? Okulumda BTR değilim. Normal dersime girip çıkıyorum.
:++:GRİNGO' Alıntı:Türkçe öğretmeni 2-3 ayda bir evinizde şiir dinletisi yaparsa,emos249' Alıntı:bt öğretmeni malesef şaşırtıcı durumlarla karşılaşan branş. müdür yardımcım da bana "(gülümseyerek) -size kızıyorum- dedi nedenini sorunca da arada da bir odasına gidip "iş var mı" diye soracakmışım :? sanki müzik öğretmeni arada bir kendisine konser veriyor, türkçe öğretmeni şiir dinletisi yapıyor da bt öğretmeni böyle olacakmış
Resim öğretmeni, 2-3 yılda bir evinizi boyar ise
Müzik öğretmeni ayda bir-iki evinizde konser verirse
Beden öğretmeni hafta sonları size özel step yaptırırsa.
Sizde arkadaşlarınızın evindeki bilgisayarlara format atarsınız.
.
Bizim apartmandaki doktor evinden gece komşu vs. çağırınca gidiyor.Parasını da alıyor.Tıpkı düğünde, cenazede, sünnette yasin-i şerif okuyan cami imamımız gibi.
mmercan' Alıntı:Aramıza hoşgeldinÜstüme bu bilgisayar konularında baskı var. Kendimi yapmak zorundaymış gibi hissediyorum. Teknik eleman değiliz öğretmeniz. Bunu anlatmak zor.
+1kakababa' Alıntı:Arkadaşların dediği gibi ikili ilişkiler çok önemli bu konuda. Okulda pek sizinle konuşmayan slm dahi vermeyen insanlarında hiçbir isteğini yapmayın. Bunun yanında idare var idare var! Sizin yaptığınız işe saygı duyan, sizi kollayan bir idareciniz varsa genellikle kırmayın onu ama size görev verirken emrivaki şekilde yapın diyorsa ya da görev tanımınızı sallamıyorsa net tavır alın hayır yapmam demek istemiyorsanız bile yaparız bir ara deyip geçiştirin gitsin sizde sallamayınca zaten kuzu gibi oluveriyorlar 7 yılda benim öğrendiklerim bu.
suckan10' Alıntı:yapsan Allah razı olsun demezler, yapmasan ne uyuz adam bi iş yapmıyor derler. sanırlar ki tek tuşla uzay gemisi fırlatıyoruz.
En gıcık olanı da seni görünce benim bilgisayar ...... yapmıyor. neden? Ebenin ......dan
Yapın demesi kolay ondan sonra her türlü işi sana yaptırmaya çalışıyorlar. En iyisi yapmayacaksın. Şahsen ben çok ezildim bu sene. Formatörlük tam bir hizmetçilik bidaha yapmayı düşünmüyorum. İlk yılımda öğretmenlikten soğudum özel bir şirkette çalışsam bu kadar yorulmam. :xbu tarz şeylerde görevim mi değilmi sorularını bence bırakmak lazım eğer yapabiliyorsak anlıyorsak!!! oturup yapın neolacak zaten 23 saat derse giriyoruşsunuz 3 ten sonra herkes boş hafta içinde belli saatlerdede boşluklarınız oluyo en fazla 1-2 saatinizi alıcaktır. bu tarz şeylerle uğraşmayalım bence yapın kafanız rahat etsin sıkıntı olmaz