Btr gorevlendirmedir hocam, norma etkisi yoktur.Ankara'daki açılan okullar ilk kez böyle açıldı ama kötü yerler eş durumuna güzel yerler açılır hep...
yapmadım tercihi o yüzden..
2 saatlik ders mi olur. Göstermelik işte.
Btr olmasak norm fazlasıyız.
Evet onu biliyorum hocam btr nin norma katkısı yok haklısınız ama onu kastetmedimBtr gorevlendirmedir hocam, norma etkisi yoktur.
tepkisizliğimizin nedeni okulda gerçekten çok yoruluyor olmamız bir sürü iş yapıyor ama diğer branşlara işlerini hallettiğimiz halde sorsan ne yapıyorsunuz iki tık bir enter ne yaptın kafan mı yoruldu bedenin mi? bu soruyla karşılaşmayan bt ci yoktur heralde.İllaki sempatisi olur, sonuçta emek verdiği bir bölüm ve ders. Lakin bizim branş olarak sıkıntımız, branşımızı ve ne kadar önemli olduğunu tam olarak anlatamamamız. Bende eğitimi mezunları bunu yaptı, pdr mezunları bunu yaptı, müzik öğretmenliği mezunları bunu yaptı bir tek bizim branş açıkta kaldı. Bizim bu tepkisizliğimiz veya tepkilerimizin dikkate alınmayışı sebebiyle her geçen sene branşımız biraz daha itibarını kaybediyor. Bu sebeple bir ihtimal dahi olsa bu bakan yardımcısını değerlendirip daha aktif şekilde hareket etmeli ve gündeme gelmeliyiz.
Hocam dikkat ederseniz, tepkisizliğimiz veya tepkilerimizin dikkate alınmaması diye belirtiyorum. Malum kodlama vs. diye dile pelesenk olan bir bölüm, bunun üzerine bir de pandemi ve uzaktan eğitim...Dha bizim dersimizin öne çıkması için ne gerekli? Bizim ortaya çıkıp bir şekilde gerekliliğimizi duyurmak.tepkisizliğimizin nedeni okulda gerçekten çok yoruluyor olmamız bir sürü iş yapıyor ama diğer branşlara işlerini hallettiğimiz halde sorsan ne yapıyorsunuz iki tık bir enter ne yaptın kafan mı yoruldu bedenin mi? bu soruyla karşılaşmayan bt ci yoktur heralde.