erkan_ays Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 292 5 Ekim 2010 #33 Paylaşım yapan arkadaşlara minnettarız.. Hakkınızı helal edin..
M mostradmus Site Gezgini Mesajlar 31 7 Ekim 2010 #38 emeği geçen ve geçecek arkadaşlara şimdi,den çok teşekkürler
neverjealous Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,531 8 Ekim 2010 #39 4. haftanın yıldızı bekleniyor
M m_ersoyy Aktif Üye Mesajlar 109 9 Ekim 2010 #40 Buyrun, bu hafta da benden olsun. Umarım faydalı olur. Konular: 1. Belleğin Yapısı ve Çalışması 2. RAM Bellekler 3. ROM Bellekler 4. Bellek Seçimi 5. Bellek Montajı Ekli dosyalar BELLEKLER.rar BELLEKLER.rar 1.2 MB · Görüntüleme: 607
Buyrun, bu hafta da benden olsun. Umarım faydalı olur. Konular: 1. Belleğin Yapısı ve Çalışması 2. RAM Bellekler 3. ROM Bellekler 4. Bellek Seçimi 5. Bellek Montajı
neverjealous Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,531 9 Ekim 2010 #41 Haftanın yıldızını m_ersoyy ilan ediyorum, teşekkürler :++:
M m_ersoyy Aktif Üye Mesajlar 109 9 Ekim 2010 #42 Hatanın yıldızı derken Rica ederim hocam, Pazartesi ilk 4 saat olunca iş başa düşüyor biraz. İyi çalışmalar
Hatanın yıldızı derken Rica ederim hocam, Pazartesi ilk 4 saat olunca iş başa düşüyor biraz. İyi çalışmalar
örtmnoldum Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 257 9 Ekim 2010 #47 Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. :alkis:
M m_ersoyy Aktif Üye Mesajlar 109 9 Ekim 2010 #48 Teşekkür eden arkadaşlar, güle güle kullanın . Bu arada Neverjealous hocam teşekkür ederim düzelttiğiniz için .
Teşekkür eden arkadaşlar, güle güle kullanın . Bu arada Neverjealous hocam teşekkür ederim düzelttiğiniz için .
mrtspmz Aktif Üye Mesajlar 206 11 Ekim 2010 #51 bir de ben hazırlamıştım, bir arkadaşımız da eklemiş Ona da teşekkür ederim.ikinci bir kaynak olması amacıyla yüklüyorum.iyi çalışmalar. Ekli dosyalar BELLEK.rar BELLEK.rar 485.2 KB · Görüntüleme: 508
bir de ben hazırlamıştım, bir arkadaşımız da eklemiş Ona da teşekkür ederim.ikinci bir kaynak olması amacıyla yüklüyorum.iyi çalışmalar.