sahintan33
Üye
benim öğrecilerim devamlı kursa geliyor peki bunu sisteme nasıl giriyoruz ne yazıyoruz o kutulara ? biri yazabilir mi ? boş bırakırsam kalırlarmı ??
sahintan33' Alıntı:benim öğrecilerim devamlı kursa geliyor peki bunu sisteme nasıl giriyoruz ne yazıyoruz o kutulara ? biri yazabilir mi ? boş bırakırsam kalırlarmı ??
mclaren' Alıntı:Hocam tekrar tanımlama şansınız var mı işbirliği yapılan kurumu kurs düzenleme kısmında
mclaren' Alıntı:Hocam protokol yapılan kurumları eklerken o kurumun yetkilisi kimse onun adını eklemiyoruz diye biliyorum, belgede onun adına nasıl imza açacak ki? Ben hiç karşılaşmadım protokol ekleme kısmında yetkili kişinin isminin eklendiği yer ile.
mitto' Alıntı:Aynı sorun şu anda bizde de var. Yani belge basma işi olmamız henüz...Mesaj atmak lazım...
deepman' Alıntı:Belge basımında müdürün adı çıkmıyor. bu sorunun çözümünü bulan var mı acaba
SogukSabah' Alıntı:Müdüründe müdür yardımcısında adı çıkmıyor Duyurular kısımında belge basımını durdurun sorunları düzeltiyoruz diye haber yazmışlar.
msaglam88' Alıntı:merhaba arkadaşlar şu faaliyet işlemleri ne işe yarıyor.
SogukSabah' Alıntı:Arkadaşlar idare veya Memur olarak tanımlı kullanıcı nasıl kursiyer kaydı yapıyor hiçbir yerde göremedim ben kursiyer kaydı yapılacak bir yer.
nurgül55' Alıntı:SogukSabah' Alıntı:Arkadaşlar idare veya Memur olarak tanımlı kullanıcı nasıl kursiyer kaydı yapıyor hiçbir yerde göremedim ben kursiyer kaydı yapılacak bir yer.
Kurs İşlemleri- kurs kursiyer başvurular bölümüne tıkladığınızda her kursun başındaki simgeye tıklayarak kursiyer kaydediyoruz