imercan
Aktif Üye
Hocam emeğine sağlık bize de gönderirsen deneme yaparız.
745501@meb.k12.tr
745501@meb.k12.tr
Hocam sunucu yazılımında kaldırma belleği oluştur seçeneği var. Anahtar oluşturma ekranında. Ordan Flash belleğimizi oluşturup tahtaya takıyoruz. Otomatik kaldırıyor yazılımı.alpi' Alıntı:hocam tahtaya kurduğumuz programı nasıl kaldırıyoruz. birde sunucu bilgisayarı değiştirince sıkıntı olur mu
Ben teşekkür ederim. İyi günler.ahmetsürmeli' Alıntı:Teşekkürler hocam. Emeğine sağlık.
Hocam Sunucuyu tabiki değiştirebilirsiniz. yeter ki ip niz aynı kalsın. sadece yapmanız gereken seri numaranızı kaydetmek ve yeni sunucuya kurulum yaparken bu seri numarasını kullanmakalpi' Alıntı:hocam tahtaya kurduğumuz programı nasıl kaldırıyoruz. birde sunucu bilgisayarı değiştirince sıkıntı olur mu
Gönderdim sayın hocam.aransayes' Alıntı:741068@meb.k12.tr
Hocam bana da gönderebilir misiniz? Teşekkür ederim, emeğinize sağlık.
Gönderdim Sayın Hocam.ensarkelesoglu' Alıntı:730351@meb.k12.tr
Emeğinize sağlık şimdiden teşekkürler.
Hocam o sorunu bende çözemedim. mecburen ayrı ip aralığınıdaki bir bilgisayarı sunucu yaptım. ET lerin hepsi birbirine ping atabiliyor. Eğer Et ler ile aynı aralıktaki bir bilgisayarı sunucu yaparsanız sıkıntı yaşanmazrzksy' Alıntı:Okulda bazı bilgisayarlar 10.43 ile başlayan ip alıyor.Bazıları 192.168 ile başlayan ip alıyor. Ben 168 li olanı sabit ip ile sunucu yapmıştım. ping komutu uyguladığımda sunucu ile 10.43lü tahta bağlantı kuramıyor.Bu sorunun çözümü var mı?