Yeni evleniyorum beyaz eşyada yardımmm

Kodla Büyü
Hocam ikinizden biriniz sakinseniz sorun yok korkmayın. Ben böyle kararsız kalıyorum didiniyorum çırpınıyorum başak burcu olduğum için sanırsam ayrıntılarda kayboluyorum:)

Enterprise' Alıntı:
Hocam ikinizden biriniz sakinseniz sorun yok korkmayın. Ben böyle kararsız kalıyorum didiniyorum çırpınıyorum başak burcu olduğum için sanırsam ayrıntılarda kayboluyorum:)
Burçlar hikaye hocam ikimizde akrebiz çok sakiniz hatta bazen yaşam destek Ünitesi'ne ihtiyac duyuyoruz:)

Enterprise' Alıntı:
teşekkür ederim Hocam ama boshtan vazgeçtik sağa sola da soruyoruz da bosh kumar gibi iyisi çok iyi kötüsü çok kötü ortası yok büyük risk.
..
hocam keşke vazgeçmeseydiniz. etrafımda bir çok kişi bosh çamaşır ve kurutma makinesi kullanıyor. bizde onların önerisi ile aldık ve hiç pişman olmadık.

marka - model ne olursa olsun MUTLAKA kurutma makinası da alın hocam.

hector1675' Alıntı:
arkadaşlar bende çamaşır makinesi alacağım
LG F12C3QDP 7 KG 1200 DEVİR
ÇAMAŞIR MAKİNESİ
http://www.teknosa.com/urunler/11502047 ... r-makinesi

ALTUS ALM 701 7 KG 1000 DEVİR
ÇAMAŞIR MAKİNESİ
http://www.teknosa.com/urunler/11502035 ... r-makinesi

arkadaşlar ben lg almak istiyorum özellikleri olarak daha güzel, ama bazı forum sitelerinde lg 7 kg ve altı camasir makineleri hakkında olumsuz yorumlar var, bu yorumlarda beni rahatsız etti..
eğer lg çamaşır makinesi kullanan ve kullanmaktadır olan veya bilgisi olan varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim..

eğer lg almazsam samsung(elmas kazanli 7kg) yada altus alacağım..

LG camasir makineleri hakkında bilgisi olan yok mu arkadaşlar..

hocam 2 sene once agustos ayinda biz de bu telasi yasamistik o gunleri getirdiniz aklima
biz beyaz esyalarimizi bosch almistik cok da memnunuz cok sukur:)
once modellere karar verin hocam sonra da belilediginiz 6-7 magazayi arayak fiyat alin
biz istanbuldan almistik ve toplamda firmalar arasinda 800-1000 lira arasi fiyat farki vardi. en uygun fiyati verenle de anlastik 2 senedir de kullaniyoruz cok sukur

1- KGN57A01 Bosch Buzdolabi modelimiz bu bence kesinlikle dondurucusu asagida oan alin zamaninda ne gerek var ustte olsa nolur altta olsa nolur diyen butun arkadaslarim evime geldiklerinde altta olmasi buyuk nimetmis dediler. cunku en sik kullanacaginiz bolum sebze ve digerleridir. en az kullanilan bolumde dondurucu. ustte olanlarda sebzelik en alttadir. buzdolabinin duzeni falan zor oluyor diyordu arkadaslarim ben cok memnundum boschh gercekten de zebzeleri cok uzun sure taze tutuyor.
2-WAS20461 Bosch Camasir Makinesi 8 kg yorganini battaniyeni ve benim en sik yikadigim esya mutfak kilimlerimi hacminden dolayi cok rahat yikadi sagolsun. 8 kg bence en ideali makinede
3-SMS30E02 Bosch Bulasik Makinesi en basit bulasik makinelerinden biri 3 programli cok da ideal daha fazla programini kullananini gormedim arkadaslarimda
4-NGU1121LT Bosch Set Ustu Ocak boschun en ucuz normal dort gozlu ocagi bizim isimiz gordu goruyorda:)
5- utu philips azur aldik cok kaliteli cikti supurgemizde philips fc9225 toz torbasiz olandan ben cok cok memnunum ikisinden de.
6- firin luxell borekci hem fiyati uygun hem cok yer kaplamiyor hem de pisirmesi cok guzel
7- utu masam da gazella utu kadar utu masasi da cok onemli cunku
biz esyalarimizi esimle ikimiz aldigimiz icin hem en uygun hem en kaliteli esyalari cok arastirarak almistik ondan boyle detayli yazdim hocam evi kendiniz kuruyorsaniz zor oluyor bu isler allah islerinizi rast getirsin sorunuz olursa cevaplamaya calisirim yine cunku esya bir kere aliniyor.

mnskc Hocam nekadar tuttu toplamda dunde tabak canak bakayim dedim full set 2100 tl karacada schefferda tencere kahvalti kare tabak cezve caydanlik duduklu full set mobilyayida iderden begendim daha almadik ama bayram donusu hepsini almam gerekiyo vucudumda kucuk kucuk yaralar cikti gayri

hocam biz az esya ama kaliteli esya aldik ben bayanim ama oyle hi kiz ceyizim yoktu 3 bes nevresim falan disinda. esimle guclerimizi birlestirdik. ilk basta beyaz esya koltuk takimi yemek takimi falan filan aldik. diger ivir zivirlari da ihtiyac duydukca yavas yavas aldik. simdi tasinmak zorundaiz ev esalarini depoya verecegiz gecen gun ev listesi hazirladim depoya kaldirilacak esyalarin tabi evdeki bitin faturalar gozden gecti ivir zivirlar da dahil 30000-35000 civariydi tam net hatirlamiyorum ama.
biz oyle karaca veya bernardo setlerden almadik. esse dokum tencere setini aldik %50 indirimliydi. caydanlik bence gerek yok cayci yetiyor. o setlerde bir suru gereksiz esya var hocam bence ihtiyaciniz olan kadar tek tek almaniz daha mantikli tabii takdir sizin 8) 8)

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim. Beyaz eşya alacağız malum evleneceğiz. Bosch un buzdolabında takıldık. Aranızda low-frost kullanan varmıdır. No-frostlar ile arasındaki farkı, forumlardan ve bosch bayilerinden anlatılanlardan pek bir şey anlamadık ve kararsız kaldık haliyle. low-frostlar yeni olmasına rağmen no-frostlardan ucuz nedense ayrıca şekli şemali güzel değil bence. no-frostların enerji tüketiminin fazla lduğu söyleniyor low-frostlara göre. A++ yada A+++ olsun istiyoruz. alttan buzluklu. Özellikle Bosch alıp kullanan varsa bilgi verebilir mi acaba.

Re: Ynt: Yeni evleniyorum beyaz eşyada yardımmm

Bütün beyaz eşyalrım bosch. Hepsinden memnunum sadece buzdolabı buz kırarken çok ses yapıyordu bu aralar pek duymuyorum nedense. Buzdolabını derin alın derim eşya bi kere alınır onun dışında buzluk altta üstte olmuş yok el izi tutmuyormuş böyle şeylere extra ücret ödemeye değmez.
Çamaşır makinesinin kilogramı 7-8 olsun eşim hep şikayet ediyor keşke öyle alsaydık diye.
Bulaşık makinesi bizimki 3 programlı eşimden keşke programı çok olsaydı lafını hiç duymadım. Hatta der iyiki fazla para verip çok prog. makina almamışız diye.

Bu arada mutluluklar dilerim.

Re: Ynt: Yeni evleniyorum beyaz eşyada yardımmm

Buzdolabım buzluğu altta olanlardan A+ memnunum.

4 parça beyaz eşya aldık boschtan 6650 lira tuttu…
Şimdi de küçük ve aletleri bakıyoruz süpürge, şarzlı süpürge, ütü, su ısıtıcı, tost makinası marka model tavsiyeleri alabilirmiyiz?

Saygılar:)

Geri