o bir efsanedir hocam M.Ö söylenmeye başladı daha da sürermemoras' Alıntı:Bilgisayar öğretmeni olan bir arkadaşıma il formatör toplantısında il yetkilileri, formatörlükle ilgili yeni yönetmelik taslağının hazırlanarak maliyeye gönderildiğini söylemişler, bu konuda bilgi ve duyumu olan başka arkadaşlar varmı acaba?
valla hocam bu gidişle meb den şutlayacakları kesin de maliyemi olur başka bi yermi olur bilemem artık.. üstüne üstlük sabah öğrtler odasında türkçe öğtni "arkadaşımız" müdür yrdcmıza bilgisayar dersi yerine medyaokuryazarlığını seçelim dedi, hem de tam karşımda otururken, medyaokuryazarlığı dersine türkçe öğrtlerimi giriyo merak ettimhalukk' Alıntı:Maliye mi Oraya mı alacaklar bizi acaba ? bol bol para sayarız artık bilgi sayamadık
Seçmeli dersler çoktan seçilmiş olması gerekmiyor mu ? Geçen senede Türkçe öğretmenleri için drama seçtiler bizim okulda iki öğretmen norm fazlası olduk.. Herkes kendi işine bakıyor hocam.. Bu sene okulda herkes egzersiz açıyor ama yapacakları yer yok hepsinin gözü BT sınıfında..memoras' Alıntı:valla hocam bu gidişle meb den şutlayacakları kesin de maliyemi olur başka bi yermi olur bilemem artık.. üstüne üstlük sabah öğrtler odasında türkçe öğtni "arkadaşımız" müdür yrdcmıza bilgisayar dersi yerine medyaokuryazarlığını seçelim dedi, hem de tam karşımda otururken, medyaokuryazarlığı dersine türkçe öğrtlerimi giriyo merak ettimhalukk' Alıntı:Maliye mi Oraya mı alacaklar bizi acaba ? bol bol para sayarız artık bilgi sayamadık
Hocam arkadaşı keklemişlerdirmemoras' Alıntı:Bilgisayar öğretmeni olan bir arkadaşıma il formatör toplantısında il yetkilileri, formatörlükle ilgili yeni yönetmelik taslağının hazırlanarak maliyeye gönderildiğini söylemişler, bu konuda bilgi ve duyumu olan başka arkadaşlar varmı acaba?
o bir efsanedir hocam M.Ö söylenmeye başladı daha da sürermemoras' Alıntı:Bilgisayar öğretmeni olan bir arkadaşıma il formatör toplantısında il yetkilileri, formatörlükle ilgili yeni yönetmelik taslağının hazırlanarak maliyeye gönderildiğini söylemişler, bu konuda bilgi ve duyumu olan başka arkadaşlar varmı acaba?
by_rebel' Alıntı:Hocam arkadaşı keklemişlerdirmemoras' Alıntı:Bilgisayar öğretmeni olan bir arkadaşıma il formatör toplantısında il yetkilileri, formatörlükle ilgili yeni yönetmelik taslağının hazırlanarak maliyeye gönderildiğini söylemişler, bu konuda bilgi ve duyumu olan başka arkadaşlar varmı acaba?
Çalışmalar yapıyor özellikle eğiticiler içinde yapılıyor. Çalışma saatleri değişecek ve fatih projesi kapsamında okuldaki öğrenci sayısına göre norm açılacak.Taslak hazırda bekletiliyor. Daha ne kadar bekler kimse bilmiyorfantasio' Alıntı:by_rebel' Alıntı:Hocam arkadaşı keklemişlerdirmemoras' Alıntı:Bilgisayar öğretmeni olan bir arkadaşıma il formatör toplantısında il yetkilileri, formatörlükle ilgili yeni yönetmelik taslağının hazırlanarak maliyeye gönderildiğini söylemişler, bu konuda bilgi ve duyumu olan başka arkadaşlar varmı acaba?
O arkadaş benim ama kekleme mevzusu hoş olmamış.Beni kekleyecek adamın alnını karışlarım.
Muğla ilinde her yıl yapılan formatörler toplantısında söylenenler:
İl: Muğla
Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmeni: Murat ESKİAKGÜN
Yer:Muğla Kız Meslek Lisesi
Tarih:30/09/2011
Murat Bey,Egiteke gittiği zaman ona söylenenler şu şekildeymiş. Taslak hazırlanmış, Maliye Bakanlığı ve Personel Genel Müdürlüğüne gönderilmiş.Rehber öğretmen gibi bir kadro alınmasına yönelik bir taslakmış.Bu iki kurumun ağzına bakılıyormuş.
Ben bu sözleri söyleyenin yalancısıyım.Sakın mışlı mişli hikayalere inanmam kanıt isterim gibi sözler etmeyin.İspat için belge olsa ya istihbaratçı oluruz yada belge kamuoyuna açıklanır zaten.O zaman da herkes öğrenir.
eğitekin ilgili yazısını bulup müdürün alnına yapıştırabilirsin. bu forumda var.bilgogrt61' Alıntı:Bugün müdürüm bana ders veremedikleri için ek ders de veremiyeceklerini söyledi. O zaman ben neden formatörüm ve neden 8-5 okuldayım. Bu durumda ben ne yapacağım???
Hocam formatörsen paşa paşa ek dersini verirler. Öyle şey olur mu sen valilik oluruyla formatörsün.alfa-turk' Alıntı:eğitekin ilgili yazısını bulup müdürün alnına yapıştırabilirsin. bu forumda var.bilgogrt61' Alıntı:Bugün müdürüm bana ders veremedikleri için ek ders de veremiyeceklerini söyledi. O zaman ben neden formatörüm ve neden 8-5 okuldayım. Bu durumda ben ne yapacağım???
memoras' Alıntı:Bilgisayar öğretmeni olan bir arkadaşıma il formatör toplantısında il yetkilileri, formatörlükle ilgili yeni yönetmelik taslağının hazırlanarak maliyeye gönderildiğini söylemişler, bu konuda bilgi ve duyumu olan başka arkadaşlar varmı acaba?
pcbilisim' Alıntı:Çalışmalar yapıyor özellikle eğiticiler içinde yapılıyor. Çalışma saatleri değişecek ve fatih projesi kapsamında okuldaki öğrenci sayısına göre norm açılacak.Taslak hazırda bekletiliyor. Daha ne kadar bekler kimse bilmiyorfantasio' Alıntı:by_rebel' Alıntı:Hocam arkadaşı keklemişlerdirmemoras' Alıntı:Bilgisayar öğretmeni olan bir arkadaşıma il formatör toplantısında il yetkilileri, formatörlükle ilgili yeni yönetmelik taslağının hazırlanarak maliyeye gönderildiğini söylemişler, bu konuda bilgi ve duyumu olan başka arkadaşlar varmı acaba?
O arkadaş benim ama kekleme mevzusu hoş olmamış.Beni kekleyecek adamın alnını karışlarım.
Muğla ilinde her yıl yapılan formatörler toplantısında söylenenler:
İl: Muğla
Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmeni: Murat ESKİAKGÜN
Yer:Muğla Kız Meslek Lisesi
Tarih:30/09/2011
Murat Bey,Egiteke gittiği zaman ona söylenenler şu şekildeymiş. Taslak hazırlanmış, Maliye Bakanlığı ve Personel Genel Müdürlüğüne gönderilmiş.Rehber öğretmen gibi bir kadro alınmasına yönelik bir taslakmış.Bu iki kurumun ağzına bakılıyormuş.
Ben bu sözleri söyleyenin yalancısıyım.Sakın mışlı mişli hikayalere inanmam kanıt isterim gibi sözler etmeyin.İspat için belge olsa ya istihbaratçı oluruz yada belge kamuoyuna açıklanır zaten.O zaman da herkes öğrenir.
:shock: Böyle şey mi olur, bu idareciler de sanki ceplerinden veriyor :verymad:bilgogrt61' Alıntı:Bugün müdürüm bana ders veremedikleri için ek ders de veremiyeceklerini söyledi. O zaman ben neden formatörüm ve neden 8-5 okuldayım. Bu durumda ben ne yapacağım???
bogrt' Alıntı:ben de öğretmenler odasına girmekten korkar oldum. ne zaman girsem en az 2-3 bilgisayar sorunu dinliyorum ve çözüm için bekleniliyorum. oysa ben daha kendi lab-web işlerimi halledememişken..
hocam sizin müdür iyi sallamış. formatörlüğünüzle ilgili yazı geldiyse ve bilişim teknolojileri seçmeli ders olarak seçilmediyse, hiçbir allahın kulu size birşey diyemez ve müdürün ekdersi yazmama gibi şansı dahi yok.bilgogrt61' Alıntı:Bugün müdürüm bana ders veremedikleri için ek ders de veremiyeceklerini söyledi. O zaman ben neden formatörüm ve neden 8-5 okuldayım. Bu durumda ben ne yapacağım???
Diyavol' Alıntı:hocam sizin müdür iyi sallamış. formatörlüğünüzle ilgili yazı geldiyse ve bilişim teknolojileri seçmeli ders olarak seçilmediyse, hiçbir allahın kulu size birşey diyemez ve müdürün ekdersi yazmama gibi şansı dahi yok.bilgogrt61' Alıntı:Bugün müdürüm bana ders veremedikleri için ek ders de veremiyeceklerini söyledi. O zaman ben neden formatörüm ve neden 8-5 okuldayım. Bu durumda ben ne yapacağım???
bilgogrt61' Alıntı:Bugün müdürüm bana ders veremedikleri için ek ders de veremiyeceklerini söyledi. O zaman ben neden formatörüm ve neden 8-5 okuldayım. Bu durumda ben ne yapacağım???
bogrt' Alıntı:ben de öğretmenler odasına girmekten korkar oldum. ne zaman girsem en az 2-3 bilgisayar sorunu dinliyorum ve çözüm için bekleniliyorum. oysa ben daha kendi lab-web işlerimi halledememişken..